Odottamattomia käänteitä voi syntyä juuri silloin, kun niitä vähiten odottaa.

Tänä päivänä on todella tavallista että elämän suurista hetkistä otetaan valokuvia jotka julkaistaan sosiaaliseen mediaan. Tämä on sinänsä hyvä juttu, sillä tärkeät valokuvat pysyvät tallessa muun muassa Instagramissa tai Facebookissa.

Ennen vanhaan valokuvat otettiin tavallisella kameralla, jonka jälkeen ne piti käydä teettämässä valokuvaliikkeessä. Tänä päivänä lähes jokaisen ihmisen taskusta löytyy kännykkä, jonka avulla saa otettua todella tarkkoja kuvia.

Joskus ”amatöörikuvaajilla” voi käydä käsittämättömän hyvä tuuri, kun he ovat ottamassa valokuvaa. Dan Mozerille kävi tämänkaltainen tapaus, kun hän oli Pohjois-Carolinassa sijaitsevalla rannalla ottamassa valokuvaa raskaana olevasta vaimostaan.

Pariskunta oli valinnut kauniin paikan ikuistaakseen ainutlaatuisen hetken, mutta luonto päätti lisätä panoksiaan. Samaan aikaan, kun Dan otti kuvan, delfiini hyppäsi hänen vaimonsa taustalla.

– Vaimoni ei nähnyt tilannetta, mutta minä olin hämmästynyt, Dan toteaa.

Pariskunta oli myöhästynyt raskauskuvien ottamisesta, sillä alkuperäisen suunnitelman mukaan kuvat piti ottaa jo kaksi päivää aikaisemmin. Tällä kertaa kohtalo puuttui kuitenkin peliin ja varmisti että otoksesta tulisi vähintäänkin unohtumaton.

Danin vaimo Angeline Mozer uskoo että taustalla hypännyt delfiini oli hyvä enne.

Vau mikä raskauskuva! Delfiinillä oli äärimmäisen hyvä tilannetaju, sillä sen hyppy ajoittui millisekunnilleen oikeaan aikaan.

Jaa uutinen Facebookissa, jos kuva oli mielestäsi upea.