Autoa kuljettavan henkilön ei tulisi keskittyä mihinkään muuhun kuin omaan ja muiden liikenteessä olevien henkilöiden turvallisuuteen.

Tämä tarina kertoo miehestä, joka ajoi autollaan Länsiväylää. Yhtäkkiä hän huomasi blondin, joka teki kaikenlaista ajamisen ohessa. Miehellä oli kuitenkin itselläänkin käynnissä muutama ”harmiton” muuttuja.

Lue juttu alapuolelta:

”Mä olin eräänä päivänä ajamassa Länsiväylää, kun satuin kattomaan sivulle ja siellähän ajoi joku muija upouutta bemaria. Se kaahasi ainakin 120 kilsaa tunnissa.

Samalla se meikkasi itseään kaksin käsin, naama kiinni taustapeilissä ja ohjasi rattia kyynärpäillään.

Vilkaisin hetkeksi tien suuntaan ja kun katsoin sitä muijaa uudelleen, niin eikös se ollut juuri tunkemassa mun kaistalle. Samalla se jatkoi paklaustaan niin kuin mitään ei olisi tapahtunut.

Mä säikähdin niin, että pudotin matkapartakoneen kinkkuvoileivälle, jota pidin vasemmassa kädessä. Siinä paniikissa mikä syntyi, kun yritin väistää sitä helvetin ämmää ohjaamalla rattia polvillani kännykkä tipahti leuan ja olkapään välistä kahvimukiin mun jalkojen väliin. Tietenkin tulikuumat kahvit roiskui munille. Se sattui niin saatanasti, että huusin ääneen.

Sillon multa putosi tupakka suupielestä, poltti reiän mun parhaaseen rotsiin, ja tärkee puhelu jäi kesken.”

Muutama muuttuja tässä tarinassa – jaa juttu ja piristä ystäviäsi!

Tarina poimittu osoitteesta: hausk.in