Pakistanissa kuvattu video kuvastaa hyvin sitä, mitä sana ”karma” tarkoittaa.

Videosivusto LiveLeakiin ladattu video sisältää voimakkaita kohtauksia, jonka vuoksi emme suosittele pätkää herkimmille katsojille. Tilanne alkaa, kun kamelin ympärille kokoontunut väkijoukko aikoo teurastaa eläimen, jonka jalat ovat valmiiksi sidottuina.

Paikalla oleva mieskaksikko johtaa operaatiota, mutta heillä on käytössään naurettavan kokoinen keittiöveitsi. Tässä vaiheessa täytyy sanoa että eläimen teurastusta ei olisi voinut yrittää hoitaa huonommin…

Karma on saapuu paikalle juuri oikeaan aikaan

Kameli

Mies yrittää pistää kamelia kurkkuun (tarkoituksena katkaista kaulavaltimo ja odottaa, kunnes eläin vuotaa kuiviin). Veitsi on kuitenkin poikkeuksellisen tylsä ja se ei uppoa kamelin kaulaan.

Seuraavaksi mies saa maistaa omaa lääkettään, kun narujen avulla sidottu kameli nousee takajaloilleen ja antaa hurjan potkun hänen kasvoihinsa. Mies kaatuu iskun seurauksena maahan ja loukkaantuu vakavasti.

Emme tiedä, jäikö ”teurastaja” henkiin – on kuitenkin varmaa ettei hän yritä näin julmaa temppua uudestaan.

Huom! Video ei sovellu herkimmille.

Muista vastuu, kun teet ostopäätöksiä kaupassa – jos haluat syödä lihaa, niin varmista että eläin on teurastettu ilman vastuullisesti, ilman ylimääräistä kärsimystä.