Mitkä kolme sanaa löysit? Lisää ne alle kommenttikenttään.

Untitled-123 copy
Kuva: shutterstock.com

Stadin Vappu tarjoaa parhaat bileet aivan keskellä kaupunkia! Rautatientorilla juhlitaan kahden päivän ajan yöhön asti huippuartistien parissa!

Vappuna Helsinki saa uuden musiikkitapahtuman, joka kantaa nimeä lyhyesti ja ytimekkäästi Stadin Vappu. Kyseinen tapahtuma järjestetään Rautatientorilla 29.4. – 1.5. joten paikalle on helppo saapua muun muassa bussilla ja junalla.

Festivaaleilla esiintyy useita kotimaisia eturivin artisteja, jotka ovat Petri Nygård, Stig, Klamydia, Santa Cruz, Tiisu,Asa & DJ Polarsoul, Evelina, Ellinoora ja OUSNAP! ja lisää on tulossa.

Musiikin lisäksi festivaaleilla panostetaan viihtyvyyteen, joka tarkoittaa muun muassa sitä, että Rautatientorille rakennetaan lämmitetty jättiteltta sekä iso terassialue. Itse festarialueen kylkeen on tulossa kaikille avoin vapputori, jossa on aktiviteettejä koko perheelle aina ilmapalloista vapputarvikkeisiin sekä ruokaa, juomaa ja tietenkin perinteistä vappumeininkiä!

Liput ovat nyt myynnissä Stadin Vappu -festivaaleille osoitteessa Nettilippu.fi

Perjantai 25€ ennakkoon / 30€ portilta

Lauantai 25€ ennakkoon / 30€ portilta

Kahden päivän lippu 42€ ennakkoon / 50€ portilta

Tapahtuma on K-18 festivaalialueella, mutta vapputorille on kaikilla vapaa pääsy.

Lisätiedot ja liput osoitteesta: www.stadinvappu.fi. Liity myös Stadin Vapun Facebook-ryhmään: https://www.facebook.com/stadinvappu/