Jokainen on joskus ollut sinkku tai mikäli et ikinä olisi ollut, niin yksinäinen viikonloppu voi tuntua tältä. Tietenkään sinkkuudessa ei ole mitään vikaa ja moni on valinnut tietoisesti tämän tien.

Emme myöskään väitä, että tässä olisi mitään väärin, mutta nämä kuvat ovat hyvin osuvia. Jokainen voi varmasti löytää yhden kuvan mihin samaistua. Tilastokeskuksen mukaan Suomalaisia avioitui vuonna 2013 noin 25 000 ja avioeroja rekisteröitiin vajaa 14 000. Toisin sanoen tilastollisesti on hyvin todennäkäistä, että avioliitto päätyy eroon.

Kuinka on sitten parisuhteiden laita? Tähän meillä ei ole vastausta, mutta vanha suomalainen sanonta sanoo, että parempi tossun alla kuin taivas alla.

forever-alone-people-funny-sad-0 forever-alone-people-funny-sad-1 forever-alone-people-funny-sad-2 forever-alone-people-funny-sad-3 forever-alone-people-funny-sad-4 forever-alone-people-funny-sad-5 forever-alone-people-funny-sad-6 forever-alone-people-funny-sad-7 forever-alone-people-funny-sad-8 forever-alone-people-funny-sad-9 forever-alone-people-funny-sad-10 forever-alone-people-funny-sad-11 forever-alone-people-funny-sad-12 forever-alone-people-funny-sad-13 forever-alone-people-funny-sad-14 forever-alone-people-funny-sad-15 forever-alone-people-funny-sad-16 forever-alone-people-funny-sad-17 forever-alone-people-funny-sad-18 forever-alone-people-funny-sad-19 forever-alone-people-funny-sad-20 forever-alone-people-funny-sad-21 forever-alone-people-funny-sad-22 forever-alone-people-funny-sad-23 forever-alone-people-funny-sad-24 forever-alone-people-funny-sad-25 forever-alone-people-funny-sad-26 forever-alone-people-funny-sad-27 forever-alone-people-funny-sad-28 forever-alone-people-funny-sad-30 forever-alone-people-funny-sad-31 forever-alone-people-funny-sad-32 forever-alone-people-funny-sad-33

Lähde: Chive.com & Tilastokeskus.fi