Liikenteessä ei tulisi koskaan riidellä tai haastaa riitaa toisten autoilijoiden kanssa, sillä tämä voi asettaa viattomat ihmiset vaaraan.

Ihmiset ovat kuitenkin vain ihmisiä ja tekevät inhimillisiä virheitä, kun he suuttuvat ja menettävät malttinsa. Tässä tapauksessa kävi juurikin niin.

Moottoripyöräilijän ja autoilijan välinen kaksintaistelu päättyi autotien vieressä sijaitsevalle parkkipaikalle, mutta moottoripyöräilijä oli ennen tätä ehtinyt jo kertaalleen kaatua. Syy? Hän potkaisi autoilijan sivupeiliä ja menetti tasapainonsa.

Tilannetta vierestä seurannut autoilija sai tilanteen taltioitua autossa olleen kojelautakameran avulla

”Olimme ajamassa kohti Ocean Beachia San Diegossa, kun eräs autoilija ohitti meidät ja kiilasi eteemme. Hetken kuluttua moottoripyöräilijä ajoi ohitsemme ja lähestyi meidät kiilannutta autoa, joka oli pysähtynyt ruuhkaan. Moottoripyöräilijä potkaisi auton sivupeiliä, joka hajosi iskun voimasta. Tämän jälkeen moottoripyöräilijä menetti tasapainonsa ja kaatui maahan. Kaksikko ei lopettanut välienselvittelyä tähän, sillä he pysähtyivät lähistöllä sijaitsevalle parkkipaikalle. Ajoin tässä vaiheessa heidän ohitseen ja en tiedä kuinka tilanne päättyi”, tilanteen kuvannut henkilö kertoo.

Voit katsoa alapuolelta, kun aikuiset ihmiset käyttäytyvät kuin pienet lapset:

Moottoripyöräilijä sai juuri sitä mitä hän tilasi. Jaa uutinen, jos olet samaa mieltä.