Lahjat ovat väistämätön osa parisuhdetta, mutta aina niiden kanssa ei se toinen osapuoli onnistu.

Kaikille ei ole selvää, kuinka suuri rooli ajatuksella valitulla lahjalla voi olla parisuhteessa. Helmikuun alussa Redditissä ihmiset paljastivat kamalimpia lahjoja, joita he ovat kumppaneiltaan saaneet.

Sen innoittamana Huffington Post kysyi lukijoiltaan eron arvoisia lahjoja, joita he ovat ex-kumppaneiltaan saaneet. Alla poimintoja hirveimmistä lahjoista, mitä parisuhteessa olevat ovat saaneet.

1. ”Purkillinen keittoa. Joululahjaksi.”

2. ”Liput koripallo-otteluun. Hänen paikkansa oli ensimmäisten kolmen rivin joukossa. Minun paikkani oli katon rajassa. Tuota ei voi ylittää.”

3. ”Ystävänpäiväkortti, johon minun nimeni oli kirjoitettu väärin – viiden vuoden seurustelun jälkeen.”

4. ”Ex-vaimoni antoi minulle isänpäivälahjaksi BBQ-paistinvartaan ja sitten jatkoi kertoen, että oli kutsunut 20 ystävää ja perheenjäsentä BBQ-vartaille, jotka minä valmistaisin.”

5. ”Iso pullo Kahluaa ensin kerrottuaan, että lahja oli jotain isoa, kallista ja mistä todella pitäisin.”

6. ”Vaahtosammutin.”

7. ”Sain pesusienen joulusukastani eräänä jouluna ex-mieheltäni. Siinä se. Pesusieni.”

8. ”Exäni antoi minulle todella ruman apinapatsaan, jonka hän oli löytänyt kirpputorilta yhdessä naisen kanssa, kenen kanssa hän petti minua. Apina näytti etäisesti George W. Bushilta. Murskasin sen parkkipaikalla.”

9. ”5-pack olutta ystävänpäivälahjaksi. Hän joi yhden samalla, kun ajoi hakemaan minua.”

10. ”75 senttiäa maksanut kylyvaahto, jossa oli edelleen hintalappu tarjouskaupasta. Valitettavasti avioero tuli hieman kalliimmaksi.”

11. ”Täytyy sanoa, että se 50″ televisio. jonka hän osti itselleen. ’Joo, mutta sinäkin käytät sitä, olen varma siitä. Hyvää syntymäpäivää, kulta!'”

12. ”Huolimatta siitä, että en voinut sietää ruusuja, exäni välttämättä halusi antaa minulle ruusuja jokaisena juhlapäivänä. Syntymäpäivänäni, valmistuttuani, jouluna, ystävänpäivänä jne. Minä aina kiitin häntä ja koetin ystävllisesti muistuttaa, että vihaan ruusuja, mutta mitä enemmän hän niitä antoi, sitä enemmän ärsyynnyin. Uhkasin jopa alkaa sytyttää niitä tuleen ja hän silti antoi niitä minulle. Minulle se kertoi vain siitä, ettei hän osannut kuunnella minua.”

Lue lisää hirveitä lahjoja täältä.

Mikä on kamaln lahja, jonka sinä olet saanut kumppaniltasi?

Lähde: Huffington Post