Kullankaivajien nolaamiseen ei kyllästy koskaan – tai näin voisi todeta aihetta käsittelevien videoiden näyttökertojen perusteella. On kieltämättä aika viihdyttävää katsoa, kun ylimieliset ja varatut naiset tekevät täydellisen takinkäännön huomatessaan, että heitä iskeneellä miehellä onkin Lamborghini.

Hooman meni juttelemaan naiselle, joka myi kasvomaskeja ylihintaan

Kasvomaskeja kadun varrella kaupitellut nainen yritti tienata ylimääräistä rahaa, sillä hänen miehensä oli saanut potkut työpaikaltaan. Hooman meni keskustelemaan naisen kanssa ja kysyi voisiko hän saada kasvomaskin isoäidilleen yhdellä dollarilla. Tämän jälkeen hän kysyi haluaisiko nainen mennä joku päivä kahville. Kurvikaunotar vastasi molempiin kysymyksiin kieltävästi.

Lamborghini saapuu 30 minuutin kuluttua

Hooman saapui noin puolen tunnin kuluttua takaisin ja naisen asenteessa oli kyseisenä aikana tapahtunut jotain uskomatonta. Hän oli huomaavainen, kiltti ja ystävällinen – lisäksi hänen ”aviomiehensä” ei ollutkaan aviomies tai suhde ei ainakaan ollut kovin vakavalla pohjalla.

Hooman sai naiselta maskin ja kukkia, jonka jälkeen nainen oli valmis lähtemään käymään Hoomanin asunnolla. Seksuaaliseen sävyyn edennyt keskustelu viittaisi siihen, että nainen olisi ollut valmis menemään myös pidemmälle.

Katso alta naisen reaktio, kun koominen pila paljastuu.