Ihmiset ovat jälleen ottaneet askeleen lähemmäksi kohti maailmanloppua.

Kesä lähestyy ja monen haaveet tiukasta sikspäkistä käyvät vaikeammaksi. Toivo ei ole vielä kuitenkaan menetetty, sillä Thaimaassa sijaitseva yritys tarjoaa ongelmaan nopean ja kalliin ratkaisun.

Masterpiece sairaala sijaitsee Bangkokissa ja se tarjoaa asiakkailleen ”välitöntä sikspäkkiä”, jotta salille ei tarvitse mennä hikoilemaan – haluat luultavasti kuitenkin ensin katsoa kuvat ennen kuin varaat itsellesi ajan.

Vatsalihakset eivät sinänsä ole uusi aihe plastiikkakirurgien maailmassa – ihmiset ovat aikaisemminkin ottaneet täytettä vatsaansa, jotta lihakset korostuisivat paremmin.

Materpiece sairaalan menetelmä eroaa kuitenkin tavallisesta, sillä toimenpiteen aikana asiakkaan vatsasta imetään rasvaa ja verta – sen sijaan että vatsalihasten muotoa korostettaisiin täytteillä. Sairaalan mukaan menetelmä näyttää luonnollisemmalta ja se kestää kauemmin kuin perinteisellä toimenpiteellä tehdyt vatsalihakset.

Sairaalan mukaan leikkaus ei aiheuta kipuja, tosin kuvat eivät ole kovin vakuuttavia En siis suosittele katsomaan kuvia, jos olet herkkä henkilö.

Suurin osa sairaalan asiakkaista on salilla käyviä miehiä, jotka eivät ole onnistuneet polttamaan pois vatsan alueelle tullutta rasvaa. Niinpä he maksavat noin 3300 euroa, jotta ongelma hoituisi nopeasti.

”Olemme tehneet tätä 3-4 vuoden ajan. Leikkaamme kuukausittain noin 20-30 asiakasta, jotka haluavat sikspäkin”, Sairaalan toimitusjohtaja Raweewat Maschamado toteaa.

”Jos haluaa luonnollisen sikspäkin, täytyy treenata ja laihtua. Suurin osa asiakkaistamme on lihaksikkaita ja he haluavat vain olla laihduttamatta kuukausien ajan. Meillä on lisenssi, uskottava sairaala, samaa ei voi sanoa monista muista thaimaalaisista klinikoista. Tämä tarkoittaa sitä, että me voimme nukuttaa potilaan ja tarjota laadukkaita lääkkeitä.”

Facebook-sivun mukaan sairaala on saanut lisenssin ja rekisteröity viralliseksi. Sairaalassa tehdään myös muita kosmeettisia toimenpiteitä, kuten nenäleikkauksia, rintojen suurennuksia ja huultentäyttöä.

Tämä on taatusti nopea ratkaisu. Muuta en oikein osaa sanoa.

Menetelmä näyttää äärimmäisen kivuliaalta ja rasvaa imevät siteet näyttävät aivan uretaanilta.

Onko sinulla ystäviä, jotka tähtäävät kesäkuntoon? Jaa vinkki heille. :D