Linnut ovat aina symboloineet vapautta. Valitettavasti niiden elämään on vaikea tutustua, sillä ne lentelevät paikasta toiseen. Onneksi tänä päivänä on mahdollista ottaa mielettömiä kuvia, jotka kertovat paljon näiden siivekkäiden eläinten elämästä.

Linnut ovat aina kiehtoneet Lisa -nimistä naista, joka päätti tämän seurauksena asettaa lintulaudalleen kameran. Lisa on alunperin kotoisin Saksasta, mutta hän asuu tällä hetkellä Michiganissa, jossa elää huomattavasti eksoottisempia lintulajeja. Hän ei olisi kuitenkaan koskaan osannut odottaa että lintulaudalle asennettu piilokamera tulisi tallentamaan järjettömän määrän erilaisia lintulajeja. Kaiken lisäksi linnuilla oli hauskoja, upeita ja suloisia asentoja samalla kun ne nauttivat lintulaudan herkullisista antimista.

Lisa jakoi ensimmäiset kuvat jo kaksi vuotta sitten, jonka jälkeen hänen portfolionsa on kuitenkin kasvanut merkittävästä.

Lisa pystyy jopa tunnistamaan osan säännöllisesti lintulaudalla vierailevista linnuista, sillä ne käyttäytyvät persoonallisella tavalla.

Katso upeat kuvat alapuolelta!

Jaa uutinen Facebookissa, jos sinäkin pidit näistä valokuvista.

Seuraa Lisaa Facebookissa ja Instagramissa!