Instagram on täynnä kauniita kuvia bikineihin pukeutuneista naisista – harva kuitenkaan tietää millaisen työn takana kauneimmat otokset ovat.

Olet varmasti joskus yrittänyt ottaa itsestäsi, kumppanistasi tai ystävästäsi hyvää kuvaa, jonka voisi ladata esimerkiksi Tinderiin tai Facebookiin. Tiedät siinä tapauksessa että ennen ”täydellistä” kuvaa, matkaan tulee monta muuttujaa jotka sekoittavat tilanteen.

Olen itse suosiolla jättänyt täydellisen kuvan tavoittelun toisille – joutuisin nimittäin ottamaan naamastani 1000 kuvaa ennen kuin olisin tyytyväinen lopputulokseen. Siksi räpsäisen kuvan ja lataan sen sellaisenaan sosiaaliseen mediaan.

Nuori nainen näki paljon vaivaa täydellisen kuvan eteen

Hän poseerasi rantahiekalla ja näytti iloiselta – ehkä vihdoin kuvaaja saisi otettua hyvän valokuvan?! Mutta ei. Naisen takana oli luontoäidin synnyttämä aalto, jolla oli pahat mielessään.

Tätä voisi jollakin tapaa kutsua luontoäidin tavaksi ”photobombata” eli pilata valokuvia.

Ranta

Nuori nainen ei huomannut takanaan olevaa aaltoa, jonka seurauksena viimeisenä otettu valokuva on kerrassaan loistava. Olisin itse valinnut kuvan, jossa aalto antaa minulle kyytiä ja pyörin vedessä yltä päältä hiekassa.

Katso kuva alta!

2

Tykkää tästä jutusta, jos nauroit! Täydellisiä kuvia on turha tavoitella sillä kaikilla on hauskempaa, kun ihmiset ovat omia itsejään.