Nuori mies otti paljain käsin kiinni naisen, joka hyppäsi 11. kerroksesta Enshin kaupungissa, Kiinan Hubein provinssissa. 

Valvontakameralle tallentuneella videolla näkyy, kun Feng Ning juoksee rakennuksen edessä noin kello 21:45. Hän juoksi rakennuksen lähellä vaihtaen paikkaansa ja sekunteja myöhemmin nainen putosi suoraan hänen käsivarsilleen. Feng kaatui naisen mukana maahan ja paikalliset auttoivat kaksikon sivuun.

Feng kertoo kävelleensä ulos ravintolasta ja kuulleen, kun joku huusi apua lähistöllä sijaitsevasta rakennuksesta. Tämän jälkeen hän näki naisen, joka roikkui 11. kerroksen ikkunasta.

”Juoksin rakennusta kohti, mutta hän oli jo pudonnut ennen kuin ehdin sisälle auttamaan häntä. Päätin ottaa hänet kiinni. En muista mitä tapahtui seuraavaksi”, Feng kertoo.

”Kuului kova ääni, luulin että maanjäristys alkoi. Tämän jälkeen kuulin nuoren miehen huutavan voimakkaissa kivuissa”, paikalla ollut silminnäkijä kertoo.

”Nuori mies itki ja hikoili voimakkaasti. Hän näytti kärsivän todella voimakkaista kivuista”, toinen silminnäkijä toteaa.

Feng lähetettiin sairaalaan, mutta 11. kerroksesta pudonnut nainen ei pelastusyrityksestä huolimatta selvinnyt.

”Feng sai vakavia vammoja ja murtumia eri puolille kehoaan, lisäksi käsien ja polvien nivelet menivät poikki”, Sairaalassa työskentelevä lääkäri kertoo.

Feng kertoo että hänen ensimmäinen reaktionsa sanoi että nainen piti pelastaa, vaikka Feng olisi saattanut kuolla itse.

”En kadu sitä. On sääli etten pystynyt pelastamaan hänen henkeään”, Feng kertoo.

Vaatii äärimmäistä rohkeutta mennä seisomaan ihmisen alle, joka putoaa maata kohti yli 100 kilometrin tuntivauhdilla. Feng ei silti epäröinyt, kun hän sai mahdollisuuden yrittää naisen hengen pelastamista.