Nainen käytti muokattua kuvaa tekosyynä myöhästymiselle – pomo ei voinut olla nauramatta

Nimettömänä pysyvää naista on mollattu netissä sen jälkeen, kun hänen kollegansa julkaisi nolon kuvan photoshopastusta renkaasta, joka oli ”puhjennut.” Nainen oli lähettänyt muokatun kuvan pomolleen ja käyttänyt sitä tekosyynä myöhästymiseen.

Oklahomasta kotoisin oleva Twitter-käyttäjä Sydney Whitson julkaisi koomisen kuvan sosiaaliseen mediaan viime viikolla ja se keräsi nopeasti 250 000 tykkäystä ja 46 000 uudelleentwiittausta. Tämä on suhteellisen epätavallista kuvalle, jossa näkyy rengas ja siitä törröttävä naula. Sydney kuitenkin kehottaa katsomaan kuvaa tarkemmin ja ei mene kauaa, kunnes jokainen huomaa että se näyttää aivan tekaistulta. Tilanteesta huvittunut pomo oli jakanut kuvan kollegoidensa kanssa ja se levisi nopeasti työpaikan sisällä.

”Kollegani sanoi naulan puhkaisseen hänen renkaansa. Lopettakaa heti se mitä teette ja katsokaa kuvaa, jonka hän lähetti pomolleni”, Sydney Whitson kirjoitti Twitterissä.

Muut repivät tilanteesta huumoria

”Toivottavasti kyseinen nainen ei ole graafikkona tai markkinointitiimissänne”, eräs kommentoi.

”Jep, noin käy kun ajaa naulan päältä sarjakuvakaupungissa.”

Totuus oli se, että nainen oli ottanut yhden ensimmäisistä Google kuvista, joka ilmaantuu kirjoitettaessa ”how to fix a tire with a nail”. Tarkistin tämän itse ja toinen haussa ilmaantuva kuva on aivan sama kuin naisen käyttämä kuva.

Tällä kertaa selitys ei todellakaan onnistunut. Emme tiedä saiko nainen pitää työpaikkansa, mutta voin taata että toimistolla oli naurussa pidättelemistä.


Saat kympillä 60 euroa pelirahaa ja ilmaiskiekat

Yhdellä 10 € talletuksella saat

  • 60€ pelirahaa
  • 25 ilmaiskierrosta Book of Deadiin
  • Bratislavan kasinomatkan arvonta