Nainen keksi tavan, jolla raiskaukset voidaan estää jopa kokonaan – katso kuinka laite toimii

Raiskaukset ovat valitettavan yleinen ilmiö, johon puuttuminen on yllättävän vaikeaa.

Raiskaukset ovat valitettavan yleinen ilmiö, johon puuttuminen on yllättävän vaikeaa.

On pelottavaa ajatella että Yhdysvalloissa naisia raiskataan keskimäärin 2 minuutin välein. Ongelma on suuri myös siksi, että moni ei halua ilmoittaa raiskauksesta virkavallalle ja usein poliisit eivät ehdi tutkimaan yksittäisiä raiskaustapauksia.

Siksi moni kansalainen on ottanut niin sanotusti ”oikeuden omiin käsiinsä” ja alkanut kehitellä ideoita sekä tapoja, joilla raiskauksia voidaan ehkäistä. Tämän naisen keksintö voi potentiaalisesti tehdä miljoonien naisten elämästä hieman turvallisempaa.

Inrepid

Insinööriksi opiskeleva nainen oli kohdannut ongelman: koulussa opiskelevien naisten täytyi menni asuntolaan jo kuudelta illalla, jotta raiskaustapauksia saataisiin ehkäistyä. Naisia ei pitäisi kieltää liikkumasta ulkona, sillä jokaisella on oikeus tuntea olonsa turvalliseksi, nainen kertoo.

Nainen kehitti tarrappa vaatteisiin kiinnitettävän laitten, joka toimii automaattisesti. Nainen voi uhkaavassa tilanteessa painaa nappia ja hälytys kulkee viranomaisten tietoon. Laite alkaa myös piippaamaan silloin, kun vaatteita revitään pois päältä. Samalla laite nauhoittaa ympärillä olevan keskustelun, jonka avulla rikolliset saadaan helpommin kiinni.

Katso alta, kuinka ”Inrepid” -nimeä kantava laite toimii!


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.