Meistä jokainen kuolee jossakin vaiheessa – käytännössä luonnollinen tapahtuma pelottaa kuitenkin tavattoman monia.

Kuolemanpelko johtuu luultavasti siitä ettei kukaan todellisuudessa tiedä, mitä ihmiselle tapahtuu sen jälkeen, kun aika maan päällä on käytetty loppuun. Uskonnot ovat käytännössä syntyneet siksi että ihmiset saisivat hyvän selityksen sille mitä kuoleman jälkeen tapahtuu ja miksi me ylipäätänsä olemme elossa.

airaala

Joidenkin väitteiden mukaan ihmisen sielu painaa 21 grammaa – uskomus on syntynyt, sillä ihminen kevenee kuollessaan 21 grammalla.

Vuonna 2016 kiinalaisen sairaalan valvontakameralle taltioitunut tapaus on herättänyt keskustelua. Yli 13 miljoonaa katselukertaa kerännyt video voi toimia todisteena sille että sielu todella jättää kehon kuoleman jälkeen.

Valvontakamera kuvaa huonetta, jossa makaa samana päivänä kuollut nainen. 14 sekunnin kohdalla alkaa tapahtua kummia, kun valvontakamera tallentaa ”sielun”, joka lähtee nousee naisen kehosta.

Osa ihmisistä kutsuu videota ”feikiksi”, toiset uskovat sieluun ja toiset kummitukseen. On mahdotonta sanoa varmuudella, onko tämä video lavastettu – on kuitenkin varmaa että meillä on vielä paljon opittavaa kuoleman jälkeisistä tapahtumista.

Uskotko sinä kuolemanjälkeiseen elämään? Katso video ja jaa video Facebookissa.