Liikkuvassa autossa meikkaaminen voi johtaa todella karmiviin seurauksiin.

Suurin osa naisista ajattelee että autossa meikkaamisen suurin riski on se että meikki menee huonosti ja koko prosessin joutuu aloittamaan alusta. Tällä naisella kävi kuitenkin huomattavasti huonompi tuuri Bangkokissa, kun hän meikkasi taksimatkan aikana.

Bangkokissa, Thaimaassa ollut nainen joutui onnettomuuteen ollessaan taksin kyydissä. Pelastustyöntekijät olivat järkyttyneitä nähdessään mitä naiselle oli käynyt kolarin aikana. Taksi oli törmännyt hitaasti ajaneeseen rekkaan, jonka seurauksena naisen kädessä ollut meikkikynä oli lävistänyt hänen silmänsä.

1

“Hänen silmänsä ei vuotanut verta, mutta sitä valui hieman hänen nenästään — koska molemmat elimet ovat lähellä toisiaan”, paikalle saapunut siviili, Thanabodee Sabbodi kertoi Amarin -TV-kanavalle.

”Nainen oli tajuissaan ja pystyimme keskustelemaan hänen kanssaan.”

Nainen kertoi kärsivänsä kovista kivuista ja paikalla olleet siviilit eivät osanneet hoitaa vammaa. Niinpä he kuljettivat naisen Rajavithin sairaalaan. Lääkärit saapuivat nopeasti paikalle ja onnistuivat poistamaan meikkikynän naisen silmästä. Nainen oli onnekas vakavasta tilanteesta huolimatta. Meikkikynä oli lävistänyt osan hänen silmämunastaan, mutta sairaalan työnteijöiden mukaan hän pystyy näkemään vahingoittuneella silmällä.

Coconuts Bangkok -uutisten mukaan nainen pystyy jo avaamaan silmäänsä ja lääkärit uskovat näön palautuvan täysin ennalleen.

Oletko sinä meikannut liikkuvassa autossa? Tämä on hyvä pitää mielessä ensi kerralla!