Me kaikki tiedämme että vihanneksia ja hedelmiä tulisi syödä päivittäin niiden erinomaisten terveydellisten ominaisuuksien vuoksi.

Osa meistä on ehkä jopa vitsaillut että olisi helpompaa vain ruiskuttaa vihannekset ja hedelmät nesteenä kehoon kuin niellä ne… Mutta kukaan ei todellisuudessa tekisi näin. EIHÄN?!

Valitettavasti eräs nainen oli tarpeeksi ”fiksu” tekemään juuri näin

Hunanin provinssista Etelä-Kiinasta kotoisin oleva Zeng sekoitti 20 erilaista hedelmää nestemäiseksi smoothieksi.

South China Morning Postin mukaan 51-vuotias nainen halusi kokeilla ”vaihtoehtoisia hoitomenetelmiä” ja tämä keino vaikutti olevan todella äärimmäinen.

Se että hedelmissä ja vitamiineja, ei tarkoita sitä että voit ruiskuttaa niitä nestemäisinä suoraan suoneesi.

Nainen ei aluksi saanut oireita mutta ei kulunut kauan, kun hänen kätensä alkoi kutista ja kuume nousi. Feng yritti pitää temppunsa salaisuutena, mutta lopulta aviomies pakotti hänet sairaalaan.

Lääkärit olivat shokissa

Lääkäri Liu Jianxiu kertoi Xiaoxiang Morning Heraldille että naisen maksa oli tulehtunut ja munuaiset sekä sydän olivat pettämässä.

Onneksi sairaalan henkilökunta pääsi toimimaan nopeasti ja 51-vuotias nainen laitettiin dialyysiin ja hänelle annettiin antibiootteja sekä verenohentajia.

”Kuvittelin että tuoreet hedelmät ovat todella terveellisiä ja en uskonut että ne voisivat vahingoittaa kehoani, jos ruiskuttaisin niitä suoraan suoneen. En olisi uskonut että siitä syntyy näin vakavia oireita”, 51-vuotias Zeng kertoo.

Tämä ei ole kuitenkaan ensimmäinen kerta, kun samankaltainen ajatus käy ihmisen mielessä.

Joku oli aikanaan kysynyt Redditissä mitä tapahtuisi, jos ruiskuttaisi Gatoradea suoraan suoneen. Muut käyttäjät kuitenkin varoittivat ja sanoivat henkilöä olemaan kokeilematta hengenvaarallista temppua.

”Et luultavasti ole sterilisoinut juomaa, etkä pistoaluetta, joten voit saada todella vakavan tulehduksen. Kaikki asiat joita ei olla sterilisoitu, kuhisevat bakteereista ja olet juuri tarjonnut niille ilmaisen lipun immuunijärjestelmäsi ja ihosi läpi, suoraan verenkiertoon”, toinen Reddit-käyttäjä kommentoi.

Joten tehdäänpä asia selväksi – älä koskaan pistä suoneesi mitään, ellet ole keskustellut asiasta ensin lääkärin kanssa.

Jaa uutinen Facebookissa ja varmista ettei yksikään suomalainen kokeile näin älytöntä temppua.