Naisten tulisi käydä säännöllisin väliajoin gynekologilla, jotta sairaudet ja terveydentilassa tapahtuneet muutokset voidaan havaita ajoissa.

Emme tiedä, onko tämä tilanne tapahtunut oikeasti, mutta voit lukea tarinan alapuolelta.

”Olin varannut ajan gynekologille myöhemmin kuluvalla viikolla. Sain kuitenkin aamulla puhelun, jossa kysyttiin voisinko tulla mahdollisimman nopeasti paikalle. 

Lapset ja mieheni olivat juuri lähteneet kouluun ja töihin. Kello oli 8.45 ja he halusivat minun olevan paikalla jo 9.30.

Ajomatka oli noin 35 minuuttia, joten minulle tuli kiire. Yleensä käytän hieman enemmän aikaa hygienian kanssa ennen näitä käyntejä jotta olen ”näyttökunnossa”, mutta nyt minulla ei yksinkertaisesti ollut aikaa.

Juoksin yläkertaaan vetäisin yöpuvun päältäni, tein nopean alapesun pienellä pyyhkeellä jonka löysin lavuaarin reunalta ja peseydyin muuten lavuaarissa, mutta en ehtinyt käydä erikseen suihkussa.

Heitin pyyhkeen pyykkikoriin, vetäisin nopeasti vaatteet päälleni ja hyppäsin autoon. Katsoin kelloani ja ilokseni huomasin olevani ajoissa.

Ehdin jopa istua odotushuoneessa muutaman minuutin ennen kuin minut kutsuttiin sisään. Tiedän mitä tulisi tapahtumaan, joten riisuuduin ja ja nousin tutkimuspöydälle laittaen jalkani telineisiin. Siinä maatessani yritin rentouttaa itseäni kuvittelemalla, että olen Pariisissa, kaukana täältä.

Olin hieman yllättynyt, kun gynekologi yllättäen totesi: ”Oho, huomaan että tänään on nähty hieman extravaivaa…”

En vastannut hänelle mitään, sillä en tiennyt mitä hän tarkoitti.

Olin mielissäni kun toimenpide viimeinen oli ohi, lähdin kaupoille ja sieltä kotiin. Koulun jälkeen 6- vuotias tyttäreni palasi kotiin, meni huoneeseensa leikkimään ja hetken kuluttua tuli kysymään minulta: ”Äiti, missä on pikkuinen pyyhkeeni?”

Pyysin häntä ottamaan toisen, mutta hän huusi heti: ”Ei! Mun pitää saada se pyyhe, siinä oli tallessa kaikki kimalteeni!”

En koskaan enää mene kyseiselle gynekologille… En koskaan enää.”

Jaa juttu ystävällesi, jos nauroit! :D