Adrienne Airhart oli viettämässä syntämäpäiväillallista ystäviensä kanssa paikallisessa ravintolassa. Adriennelle tuli kuitenkin yhdessä vaiheessa kuuma, jonka seurauksena hän otti pois pitkähihaisen paitansa. Vieressä istuva nainen ei pitänyt Adriennen suurista rinnoista ja hän vaihtoi pöytää kommentoiden samalla.

Airhart, joka pitää podcastia Los Angelesissa, kertoi toisen naisen sanoneen hänen rintojensa olevan häiritsevän näköiset ennen kuin hän siirtyi toiselle puolelle ravintolaa.

Airhart kirjoitti seuraavana päivänä myös Twitterissä: ”Tässä olin minä eilen illalla. En ole edes niin seksikäs, toinen nainen oli vain vihaaja”. Saatuaan 30,000 tykkäystä julkaisulleen, Airhartin kokema syrjintä inspiroi satoja muita naisia jakamaan samankaltaisia kokemuksia ”suurten ja luonnollisten rintojen tuomitsemisesta.”

Toinen nainen twiittasi: ”En koskaan unohda ollessani työharjoittelussa 15-vuotiaana, kun esihenkilönä työskennellyt nainen kirjoitti palauttaaseen etten pukeutunut asiallisesti. Pukeuduin täysin asiallisesti juuri niin kuin työnantaja oli toivonut. Ainoa syy oli se, että minulla oli rinnat.”

Mielestäni on kohtuutonta kohdella suuri rintaisia naisia tällä tavalla. Jokaisen ihmisen keho on erilainen ja meidän tulisi kunnioittaa toisiamme sellaisina kuin olemme.

Jaa uutinen, jos pidät suurista luomurinnoista!