Nainen raahaa hain kuivalle maalle ottaakseen selfien – saa ansaitsemansa opetuksen

Nainen joutui katumaan, kun hän otti hainpoikasen syliinsä.

Villieläimet kannattaa jättää rauhaan ja niitä voi silmäillä sivusta ilman fyysistä kontaktia. Tämä on varmasti monille ihmisille itsestäänselvyys, mutta ei valitettavasti kaikille. Villieläinten kanssa voi käydä myös hassusti, jos niitä kohtelee epäkunnioittavalla tavalla.

__________________ Mainos ____________________

_______________ Mainos päättyy _______________

Brasilian Fernandossa lomaillut 35-vuotias nainen halusi ottaa hainpoikasen kanssa yhteiskuvan. Niinpä itsekäs nainen nappasi hain syliinsä ja oli ottamassa kuvaa, kun tilanteeseen tuli ”odottamaton” käänne.

Hai ei ollut iloinen siitä, kun tuntematon muukalainen oli napannut sen syliinsä – niinpä se päätti antaa naiselle opetuksen.

Hai

Hai puraisi naista sormesta eikä se suostunut päästämään irti ennen kuin toinen paikalla olleista turisteista tuli apuun.

Fernando de Noronha on kansallispuisto, jossa kalastus, roskaaminen ja eläinten häiritseminen on ehdottomasti kiellettyä. Voisikin sanoa että tämä nainen sai juuri sitä mitä hän tilasi.

Pelkkä haava ei kuitenkaan riittänyt rangaistukseksi, sillä nainen sai lähes 6000 euron sakot, Daily Mail uutisoi. Sakoilla halutaan varoittaa muita ihmisiä toimimasta vastoin sääntöjä.

En voi todellakaan sanoa että olisin pahoillani tämän naisen puolesta. Tyhmästä päästä kärsii nimittäin koko kroppa!

Jaa uutinen jos olet kanssani samaa mieltä!

__________________ Mainos ____________________

_______________ Mainos päättyy _______________


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.