Nainen pisti autokorjaamolla työskennelleen ahdistelijan hiljaiseksi.

Viime vuosien aikana ollaan keskusteltu paljon naisten seksuaalisesta häirinnästä vapaa- ja työajalla. Tämän seurauksena perustettiin #MeToo-liike, jonka tarkoituksena oli herättää keskustelua ja ottaa kantaa naisia koskevaan seksuaaliseen häirintään sekä ahdisteluun. Lukuisista tapauksista ja tarinoista huolimatta joudun toteamaan, että töitä riittää vielä jatkossakin, jotta naiset saavat kävellä kaduilla ilman ahdistelevia kommentteja tai kosketuksia. 

Twitterissä julkaistu päivitys alkoi leviämään nopeasti

Eräs Twitter-käyttäjä julkaisi tarinan, joka osoittaa kuinka tärkeää seksuaaliseen häirintään on puuttua. Tapaus sattui Jiffy Lube -nimisellä autokorjaamolla, jossa auton öljyt vaihtanut mies selvitti naisen puhelinnumeron ja lähetti hänelle epäasiallisen tekstiviestin. 

Kuvassa oleva mies ei liity tapaukseen.

Nainen ei suostunut jättämään tapausta huomiomatta

Naimisissa oleva nainen sai loistavan tilaisuuden antaa autokorjaajalle opetuksen, jonka hän tulisi muistamaan vielä pitkään. Nainen lähetti tekstiviestin, jossa hän kertoi miksi autokorjaajan lähettämä viesti oli epäasiallinen ja että hän voisi tehdä tapauksesta valituksen. 

Asiat tulisi hoitaa mielestäni juuri tällä tavalla! Järkevä ja tarpeeksi napakka tekstiviesti sai autokorjaajan miettimään tekosiaan. Kuka tietää, kuinka monelle muulle naiselle hän on tehnyt saman tempun? 

Voit katsoa alta, mitä varattu nainen sanoi autokorjaajalle. 

Yritys huomasi tapauksen 

Jiffy Luben henkilöstö huomasi Twitterissä leviävän keskustelun ja otti kantaa tapaukseen.

Yritys pahoitteli tapausta ja lupasi ottaa yhteyttä asiakkaaseen selvittääkseen tapauksen. 

Näinkin simppeli viesti voi saada aikaan suuren muutoksen. Jaa uutinen, jos vaimo toimi mielestäsi oikein, kun hän lähetti autokorjaajalle napakan viestin!