8 kilon ja 57,7 senttimetrin kokoisen vauvan synnyttäminen kuulostaa epärealistiselta haasteelta. Tämä nainen kuitenkin teki sen ja rikkoi samalla ennätyksiä!

Synnyttäminen on varmasti kivulias ja pelottava kokemus, siksi haluan nostaa hattua jokaiselle naiselle, joka uskaltaa ottaa haasteen vastaan. Miehet eivät yksinkertaisesti kestä synnytyksen aiheuttamaa kipua, sillä simulaattorit raskautta simuloivat koneet ovat laittaneet kovimmatkin jätkät itkemään ja huutamaan apua.

Mutta se että joku synnyttää 8 kiloisen lapsen alateitse on täysin mieletön suoritus!

[mainospaikka tyyppi=”tekstimainos_1″]

Kuva: Facebook / Daily Medical Cases

Jasleen syntyi 25. päivä joulukuuta 2018 ja rikkoi saman tien ennätyksiä.

Kuvat vastasyntyneestä Jasleenista alkoivat kiertämään vauhdilla verkossa, sillä ihmiset eivät olleet uskoa näkemäänsä todeksi.

Jasleenilla oli makrosomia, joka tarkoittaa sitä että hän oli poikkeuksellisen kookas. Makrosomian riski on suurin diabeetikoilla sekä ylipainoisten äitien lapsilla.

Makrosomia aiheuttaa tuo mukanaan riskejä ja siksi synnytykset joudutaan yleensä käynnistämään aikaisemmin.

The biggest baby born by natural birth, weighing roughly 17.47 pounds (7.9 kg) and 22.5 inches (57.5 cm) long!!

Doctors…

Julkaissut Daily Medical Cases Perjantaina 1. maaliskuuta 2019

Leipzigin yliopistosairaalan johtajan mukaan tässä tapauksessa riskit voitiin tunnistaa ajoissa, joten synnytys pystyttiin hoitamaan erikoisosaajien läsnäollessa.

Mukana oli muun muassa kirurgeja, useampi kätilö jotka olivat valmiita toimimaan komplikaatioiden varalta. Tämän lisäksi synnytyksessä avustanut henkilökunta oli valmis tekemään keisarileikkauksen, mikäli alateitse synnyttäminen ei olisi sujunut suunnitelmien mukaan.

Kaikki sujui kuitenkin erinomaisesti. Äiti ja vauva voivat nyt erinomaisesti – lisäksi koko maailma saa hämmästellä valtavaa vauvaa!

Jaa uutinen Facebookissa, jos et tiennyt että näin suuren vauvan synnyttäminen alateitse on edes mahdollista!

[mainospaikka tyyppi=”tekstimainos_3″]