Huultensa kokoon tyytymätön nainen kävi täyttämässä huuliaan 15 kertaa ja kertoo nyt olevansa tyytyväinen ulkonäköönsä.

22-vuotias Andrea Emilova Ivanova on kotoisin Bulgarian pääkaupungista Sofiasta. Hän kertoo haaveilleensa suurista huulista jo pienestä pitäen ja on aikuisena saanut vihdoin mahdollisuuden toteuttaa unelmansa. 

Andrea opiskelee germaanista filologiaa St. Kliment Ohridskin yliopistossa Sofiassa. Andrea kertoo käyneensä plastiikkakirurgilla kymmeniä kertoja ja maksaa noin 150 euroa per käynti. 

”Pidän tällä hetkellä huulistani paljon enemmän kuin aikaisemmin ja olen todella tyytyväinen niihin. Mielestäni näytän kauniimmalta suurten huulten kanssa ja ne ovat tällä hetkellä muotia Bulgariassa”, Andrea kertoo LadBible.com -sivustolle ja jatkaa:

”Olen käynyt läpi kaikki Sofian klinikat ja lisännyt huuliini kaikenlaisia täytteitä. En ole laskenut paljon huulten täyttämiseen on kulunut rahaa, mutta yksi millilitra hyaluronihappoa Bulgariassa noin 150 euroa.”

Andrean uudistunut ulkonäkö on houkutellut seuraajia Instagramissa

Andrealla on tällä hetkellä yli 15 tuhatta seuraajaa ja suurin osa ihmisistä kehuu hänen huuliaan. Nainen kertoo saavansa myös ilkeitä kommentteja, mutta yrittää olla huomioimatta niitä. 

”Ihmiset pitävät minusta ja suurista huulistani, mutta on myös ihmisiä jotka pitivät pienemmistä huulistani”, hän kertoo. 

”Minulle on kuitenkin aivan sama mitä muut ajattelevat, sillä oma mielipiteeni on kaikista tärkein. Muiden mielipiteet eivät ole oleellisia. Jokaisen henkilön huulet ovat erilaiset ja kestävät erilaisia määriä täytettä. En voi sanoa mikä olisi hyvä määrä täytettä tai millaiset huulet ovat liian pienet tai liian suuret. Kaikilla ihmisillä on oma näkökulmansa asiaan. Mielestäni jokaisen tulee saada itse päättää millaiset huulet itselleen haluaa. Minä en näe tämän suhteen minkäänlaisia rajoja.” 

Andrea kiistää olevansa koukussa kosmeettisiin toimenpiteisiin, eikä tunnusta ottaneensa esimakua julkkiksilta 

Andrealta kysyttiin haluaisiko hän joskus omistaa maailman suurimmat huulet. Näin hän vastasi: 

”Kyllä, miksipä ei? Minun maassani suuret huulet ovat muotia ja moni nainen ottaa huuliinsa täytettä.” 

Andrea toivoo rohkaisevansa muita seuraamaan sydäntään ja olemaan välittämättä muiden mielipiteistä. 

”Olen iloinen siitä, että maailmankaikkeus antoi minulle mahdollisuuden esitellä itseäni muille ja haluan sanoa seuraajilleni: Ole onnellinen ja tee mitä haluat, älä anna muiden vaikuttaa omiin valintoihisi. Jokaisen tulisi seurata omaa sydäntään ja tavoitteita eikä pelätä muiden mielipiteitä.” 

Hienoa, että Andrea on löytänyt ”oman juttunsa”, mutta toivoisin silti ettei liian moni nuori nainen ota hänestä vaikutteita.

Jaa uutinen Facebookissa, jos hänen huulensa ovat mielestäsi liian suuret.