Seksi ei mene aina niin kuin elokuvissa.

Moni aikuisviihdettä katsonut henkilö tietää että miespuolisilla näyttelijöillä tuntuu olevan poikkeuksellisen suuri kalu. Tämä voi tuottaa miehille paineita ja aiheuttaa epävarmuutta oman peniksen koosta. On kuitenkin hyvä muistaa että liian iso meisseli voi olla naisille pelottava ja inhottava kokemus.

Tähän juttuun on koottu naisten tarinoita miehistä, joilla oli valtava penis. Usko minua, hieman pienempi penis on parempi kuin valtava järkäle!

Voit lukea jutut alta.

Couple sex issues:Sex light

1. Isoäidin apu

“Minä ja exäni harrastimme seksiä lähetyssaarnaaja asennossa. Minä muutin lantioni asentoa samaan aikaan hän yllätti minut poikkeusellisen kovalla työnnöllä. Tämä tuhosi välilihani kokonaan. Asuin tuolloin isoäitini luona, ja en saanut verenvuotoa loppumaan. Me pelästyimme, joten menin olohuoneeseen, pitäen veristä pyyhettä haarovälissäni ja pyysin apua isoäidiltäni. Hän oli enemmän huolissaan siitä että olin liannut hyvän käsipyyhkeen.”

—kourtnip

2. Oksennuskonsertti

“Ystäväni meni sänkyyn miehen kanssa, jolla oli valtavan kokoinen penis. Hän otti mieheltä suihin ja oksensi samalla kaikki juomat joita hän oli illan aikana juonut. Tämä aiheutti ketjureaktion ja molemmat viettivät loppuillan vessanpöntön vieressä.”

—Sherri Thomas, Facebook

3. Murha maissipellolla

“Tapasin vuosia sitten miehen kanssa tyhjällä maissipellolla. Hänen peniksensä oli lähes 22 senttimetriä pitkä ja todella paksu. Meillä ei ollut kondomeja eikä liukuvoidetta, joten käytimme sylkeä. Seuraavaksi huomasin verisen ja sottaisen siemennesteen joka valui pitkin hänen penistään ja minun jalkojani. Minulla ei ollut mitää jolla putsata sitä, joten käytin alusvaatettani. Hän kiitti minua ja poistui paikalta. Minä menin kauppaan, ostin uudet shortsit ja alusvaatteet ja vaihdoin ne vessassa. Pääsin lopulta kotiin ja äitini kehui uusia shortseja.”

—alecsandyr

4. Pari tikkiä

“Harrastin seksiä miehen kanssa, jolla oli järkälemäinen penis. En kuitenkaan pelännyt, joten otin liukuvoiteen ja yritin saada sitä sisälleni. Minulla on terveydellinen tila, joka tekee seksistä todella kivuliasta, kaiken lisäksi hänen peniksensä aiheutti revähdyksen vaginani sisällä. Minä jouduin tämän jälkeen lääkäriin ja sain tikkejä vaginaan ja peppuun.”

—catfuneral

Woman in bed and man in underwear showing thumb up

5. Leuat loksautta kokemus

“Leukani lähti sijoiltaan, kun annoin suuseksiä eräälle miehelle.”

—lesliez4b5055b7b

6. Monsteri

“Tapasin miehen, jolla oli valtava penis. Hän otti peniksensä pois peräaukostani koska seksi sattui liikaa ja sanoi: “Hitto, sinähän sotkit oikein kunnolla.” Minä näin jotain joka näytti aivan lihakastikkeelta ja haju tuli nopeasti perässä. Hän alkoi oksentaa selkäni ja hiusteni päälle sekä lattialle ja sängylle. Seuraavaksi hänen siskonsa koputti ovea tarkistaakseen mitä oikein tapahtui. Mies juoksi sillä välin vessaan ja minä yritin pukea ylleni vaatteita samalla, kun olin aivan kakan ja oksennuksen peitossa.”

—DutchMN

7. Purema katastrofi

“Deittailin miestä jolla oli todella pitkä ja paksu penis. En uskaltanut harrastaa hänen kanssaan yhdyntää, joten tyydyimme suuseksiin. Eräänä iltana päätin ottaa häneltä suihin ja kokeilin syväkurkkua. Hänen peniksensä jäi jumiin kurkkuuni, jonka seurauksena säikähdin ja purin häntä kovaa. Hänen peniksensä alkoi vuotaa verta, jonka jälkeen hän pyysi shokissa minua viemään hänet sairaalaan. Kaikki päättyi onneksi hyvin. Lääkäri kääri siteen peniksen ympärille ja antoi hänelle antibioottikuurin. Meidän suhteemme loppui kuitenkin hetki tapauksen jälkeen.”

—betsyr49

8. Tampoonimysteeri

“Olin todella kiimainen, joten ajoin 45 minuuttia exäni luokse saadakseni seksiä. Heräsin seuraavana aamuna ja tajusin etten ollut koskaan ottanut tampoonia pois. Hänen peniksensä oli niin valtava että se työnsi tampoonin liian syvälle enkä saanut sitä pois. 30 minuutin jälkeen luovutin ja miehelle saadakseni apua. Menin hänen työpaikalleen, lukitsin oven, otin esille kumihanskat ja pyyhkeen, levitin jalkani hänen työpöydälleen ja pyysin häntä poistamaan tampoonin. Hän kalasti 15 minuutin ajan, kunnes lopulta onnistui.”

—lauront

9. Verinen käsi

“Olin ihastukseni kanssa ja luulimme olevamme kotona kahdestaan. Hänen peniksensä oli jättiläismäinen, mutta minä olin kokenut. Olimme juuri saaneet hommat valmiiksi, kun hänen isänsä saapui ja aloitti keskustelun viereisessä huoneessa vanhempieni kanssa. He pyysivät meitä tulemaan esiin, joten hiivimme paikalle ja huomasimme vasta silloin että minun naamassani ja hänen paidassaan oli verinen kädenjälki.”

—mistakeshavebeenmade

10. Hammasraudat

“Annoin ensimmäistä kertaa suuseksiä miehelle jolla oli todella leveä ja pitkä penis. Minulla oli tuolloin hammasraudat, joten epäröin mutta mies vakuutti että kaikki oli OK. Me aloitimme hitaasti, mutta lopputuloksena hänen penistään pitkin valui kaksi verivanaa. Mietin vielä tänäkin päivänä, jäikö hänelle arvet.”

—d4b4a

Desire and Reality

Aikamoisia tarinoita! Oletko sinä joutunut kamppailemaan poikkeuksellisen suuren peniksen kanssa?

Koko ei aina ole kaikki kaikessa ja joskus siitä voi olla jopa haittaa. Jaa nämä tarinat Facebookissa!