Kansalaisten pitäisi pystyä luottamaan vähintään siihen, että poliisit ovat tiukan paikan tullen suojelemassa ja auttamassa ihmisiä. Jos poliisivoimat ovat korruptoituneet niin on todella vaikeaa lähteä rakentamaan toimivaa yhteiskuntaa jo valmiiksi mädän perustuksen päälle.

Tämä naispoliisi kuvitteli, että hänen vartalokameransa oli kytketty pois päältä, jonka vuoksi hän päätti varastaa kotietsinnän aikana yli 10 000 dollarin edestä tavaraa.

Molemmat poliisit kiistivät syyllisyytensä ja toinen totesi tunteneensa pakotetuksi varastamaan

Vartalokameralta käy nopeasti ilmi, kuinka naispoliisi ja hänen kollegansa pistävät taskuun kaikenlaisia arvoesineitä etsinnän aikana. Naispoliisi oli myöhemmin oikeudenkäynnissä todistanut mieskollegaansa vastaan ja sanonut tunteneensa olonsa pakotetuksi varastamaan.

Miespoliisi oli sen sijaan sanonut ettei nähnyt naispoliisin varastavan mitään todeten samalla olevansa itse syytön. Miespoliisin mukaan kyseessä on poliittinen salaliitto, jossa piirikunnan johtajat ja syyttäjä yrittävät pelata miehen ulos poliisin virasta.

Oheista videota katsoessa on todella vaikea uskoa, että kumpikaan osapuoli olisi oikeasti syytön tai pakotettu tekemään mitään.

Jenkeissä vartalokamera on paljastanut jo lukuisia poliisien tekemiä rikoksia – jaa juttu Facebookissa, jos toivot että nämä poliisit saavat potkut.