Vaimojen kanssa eläminen voi olla vaikeaa, jos kemiat eivät pelaa.

Redditissä järjestettiin keskustelu, jossa miehet saivat kertoa mitä he tekevät vaimojensa mielestä väärin. Mukana on todella erikoisia selityksiä ja en voi muuta kuin tuntea sääliä joitakin herrasmiehiä kohtaan.

Naiset, antakaa miehille armoa! :D

 1. ”Vaimoni vihasi, kun pistin puhtaat pyykit samaan kasaan ja likaiset pyykit toiseen kasaan.”
 2. ”Vaimoni vihasi, kun sidoin kengännauhat ainoastaan kerran ja käytin niitä kuin sandaaleja loppuelämän ajan.”
 3. ”Minulla oli pitkäaikainen tyttöystävä, joka oli TYRMISTYNYT siitä että istuin tavalliset housut jalassa sängyllämme. Esimerkiksi farkkujen tai chinojen kanssa, joita pidin toimistolla.”
 4. ”18 vuoden jälkeen, olen vihdoin löytänyt (vaimon mielestä) oikeaoppisen tavan, jolla hammastahna puristetaan ulos tuubista.
 5. ”KAIKKI OLI VAIMONI MIELESTÄ VÄÄRIN. Olemme eronneet tämän vuoksi.”
 6. ”Viikkaan vaimoni mielestä t-paidat väärin, niinpä hän kaivaa ne kaikki ulos kaapista ja viikkaa ne itse.”
 7. ”Tapa, jolla valmistan lasagnea on ilmeisesti karmiva. Mielestäni asiat voisivat olla huonomminkin.”
 8. ”Olin aluksi todella läheinen. Tyttöystävä kuitenkin työnsi minut aina pois ja katsoi tuimasti. Lopetin lähestymisen ja nyt tyttöystäväni sanoo etten rakasta häntä.”
 9. ”Vastaan mieheni puolesta tähän:
 10. Hän oksentaa väärin. Mieheni on koko läsnäoloni aikana oksentanut aina päälleen. En vain käsitä. Minä menen aina etukäteen vessanpönttöön jos pahoinvointi yllättää. Tämä kusipää vain arvuuttelee tuleeko oksennus vai ei.” ”Heitän roskat väärin. Vaimoni perheessä ollaan aina säästetty kananmunan kuoret ja olen ilmeisesti kummallinen, kun heitän ne roskikseen.”
 11. ”Vaimoni mielestä laitan vessapaperin väärin rullaan…”
 12. ”Ex-vaimoni mielestä oli väärin että halusin harrastaa hänen kanssaan seksiä. Joten lopetin haluamisen ja jätin hänet. Sekin oli ilmeisesti väärin.”
 13. ”Tiskit. Ensin karkea pesusieni ja saippua ja sitten pehmeä pesusieni ilman saippuaa. Kuka tätä voisi tietää?”
 14. ”Vaimoni ei antanut minun odottaa että suihkun vesi muuttuu lämpimäksi. Jouduin aina menemään kylmään suihkuun ensimmäisten sekuntien ajaksi, kunnes veden lämpötila nousi.

Jaa uutinen Facebookissa, jos pystyt samaistumaan näiden miesten fiiliksiin. :)