Yli 50% naisista ja 70% miehistä masturboivat vähintään kerran kuukaudessa.

Oletko joskus miettinyt mitä tapahtuisi, jos lopettaisit kokonaan itsesi tyydyttämisen? Tältä videolta löytyy vastaus.

Pelkästään viikon jälkeen miesten testosteronitasot nousevat 40%, vuonna 2003 tehdyssä tutkimuksessa todettiin.

Tutkimus keräsi maailmanlaajuista huomiota ja johti siihen että osa ihmisistä lopetti masturboinnin – tämän seurauksena heidän suorituskykynsä nousi sängyssä, siemennesteen laatu parani sekä motivaatio, onnellisuus ja itseluottamus kasvoivat.

BeFunky-collage (9)

MUTTA kuinka todellisia nämä väitteet olivat?

Mediat eivät uutisoineet että 8 päivän jälkeen testosteronitasot palautuivat takaisin samoihin lukemiin ilman minkäänlaista selitystä. Toisten tutkimusten mukaan masturbointi ei vaikuttanut miesten testosteronitasoihin – sen sijaan ruokavalio ja treenaaminen vaikuttivat.

LOlkuva 2018-10-15 kello 10.53.36

Seksuaalinen suorituskyky

Tarkempien tutkimusten seurauksena todettiin että 3 viikkoa masturboimatta oleminen ei vaikuttanut juuri lainkaan siihen, kuinka nopeasti miehet ejakuloivat petipuuhien aikana. Myöskin siemennesteen laatu oli parempi ihmisten keskuudessa jotka masturboivat säännöllisesti.

Märät unet lisääntyvät

Masturboimatta oleminen lisää myös märkien unien todennäköisyyttä.

LOlkuva 2018-10-15 kello 11.01.20

Miksi masturbointi on terveellistä?

Masturbointi edistää hyvän olon hormonien, serotoniin ja dopamiinin tuotantoa. Tosin liiallinen itsetyydytys johtaa siihen että aivosi tottuvat orgasmin aikana vapautuviin hormoneihin, jonka seurauksena sinun pitää tyydyttää itseäsi useammin – toisin sanoen sinusta tulee addikti.

LOlkuva 2018-10-15 kello 11.01.28

Masturboinnin on todettu parantavan unen laatua, itsetuntoa, immuunijärjestelmää sekä ehkäisevän eturauhassyöpää – unohtamatta stressiä lievittävää vaikutusta.

Voit halutessasi lopettaa masturboinnin, mutta sen jatkaminen ei ole terveydellisten ominaisuuksien vuoksi lainkaan hassumpi ajatus!

Jaa tämä tieto ystävillesi, jotta he voivat masturboida hyvällä omalla tunnolla!