Nämä naiset ovat valloittaneet maailman muhkeilla muodoillaan.

Nämä naiset ovat onnistuneet tekemään rahaa muhkeilla muodoillaan. Pääosin sosiaalisessa mediassa ja YouTubessa esiintyvät naiset ovat keränneet miljoonia seuraajia ja kymmeniä sponsoreita, jotka maksavat maltaita päästäkseen näiden naisten Instagram-fiidiin.

BeFunky-collage (16)

Samaan aikaan he jakavat faneilleen vinkkejä, kuinka peppua voi kasvattaa tehokkaasti. Myös miljoonat miehet seuraavat naisia, enkä ihmettele miksi!

1

JenSelter

Jen Selter on amerikkalainen fitnessmalli, personal trainer ja sosiaalisen median tähti. Tai itse asiassa Jen Selter ei ole tähti, vaan hänen upea peppunsa. Jen Selter ei peittele upeita muotojaan, jotka hän on ansainnut kovan treenin myötä. Hän jakaa sosiaalisessa mediassa vinkkejä, kuinka täydellinen peppu ”rakennetaan.”

Yli 12 miljoonaa henkilöä seuraa Jenia sosiaalisen median kanavien kautta.

2

Julia Gilas

Julia Gilas on syntynyt ja varttunut Ukrainassa. Julia muutti Yhdysvaltoihin vuonna 2013, ja hän asuu tällä hetkellä Kaliforniassa. Kaunotar viettää aikaansa kuntosalilla ja kehittäen peppuaan. En ihmettele lainkaan miksi hän on kovin suosittu…

3

Sommer Ray

Sommer on fitnessmalli, joka tuli kuuluisaksi mahtavan peppunsa ansiosta. Hänen täydellisellä pepullaan on yli 18 miljoonaa seuraajaa ja fanit odottavat kuumeisesti uusimpia Instagram-kuvia. Sommer ottaa itsestään seksikkäitä kuvia, jotka eivät jätä ketään kylmäksi.

4

Yovanna Ventura

23-vuotias espanjalaismalli, Yovanna Ventura miellyttää fanejaan kuvilla ja videoilla. Yovanna aloitti mallihommat vuonna 2012, jonka jälkeen hän on kerännyt suosiota eri puolilla maailmaa.

5

Bruna Rangel Lima

Brunan sukujuuret ovat peräisin Brasiliasta ja Italiasta. Limalla on yli 2 miljoonaa Instagram-seuraajaa ja hän miellyttää heitä upeilla kuvilla.

6

Megan Grab

Megan on brittiläinen fitnessmalli, jolla on yksi Iso-Britannian parhaimmista pepuista. Meganilla on myös omat kotisivut, joissa hän jakaa vinkkejä pepun kasvattamiseen.

7

Whitney Simmons

Whitney on YouTube- ja Instagram-tähti. Hänen tavoitteenaan on opettaa ihmisiä hyväksymään kehonsa sellaisenaan. Whitney rakastaa urheilua ja herkullista ruokaa. Whitney jakaa myös vinkkejä, kuinka herkullisen annoksen kalorit pystyy polttamaan mahdollisimman nopeasti.

8

Kali Burns

Kali syntyi Australiassa ja hän asuu tällä hetkellä Sydneyssa. Hän on tunnettu fitnessvalmentaja ja Instagram-tähti, joka lisää opetusvideoita YouTubeen.

9

Abby Pollock

23-vuotiaasta Abby Pollockista tuli julkkis, kun hän todisti että kuka vaan voi hankkia kurvikkaan pepun ilman plastiikkakirurgin apua. Torontosta, Kanadasta kotoisin olevan Abbyn alku oli vaikea, mutta hän todisti että muutos on mahdollinen kovan työn kautta.

10

Amanda Lee

Amanda on kanadalainen fitnessmalli. Fitness oli aluksi hänen harrastuksensa, mutta siitä kehittyi nopeasti täysipäiväinen työ. Amanda on Instagram-tähti, joka jakaa vietteleviä kuvia seuraajilleen.

Kaunista katsottavaa!

Jaa uutinen kaverillesi, joka tarvitsee piristystä Instagram-fiidiinsä! :D