Kollaasi

 

Konsolipelaajille on luvassa todella maukas syksy, kun viisi odotettua peliä saapuvat markkinoille.

Los Angelesin E3-messut ovat ohi, mutta silmissä vilisee vielä kaikki uudet pelijulkaisut ja trailerit, joita tapahtumassa nähtiin. Kaikkien näiden ilmoitusten tukkiessa muistikeskuksen, on haastavaa palauttaa mieleen milloin mikäkin peli tulee saataville. Listasimme viisi tulevaa huippupeliä Xbox Onelle, jotta ne eivät pääse lipumaan ohi sormien. Jos haluat pelata näitä mestariteoksia heti kun ne julkaistaan, hanki Xbox-tilillesi katetta Xbox Lahjakorttien avulla ja osta pelit ennakkoon.

Destiny 2

Julkaisupäivä: 6. syyskuuta 2017

Jatko-osan Bungien äärettömän suosittuun ensimmäisen persoonan moninpeliräiskintään on määrä saapua syyskuussa. Destiny 2 tuo takaisin kaiken sen mistä pidimme sen edeltäjässä, ja jättää pois kaiken turhan. Klaanijärjestelmää on paranneltu hurjasti ja sen ansiosta yksittäisten pelaajien on helpompi löytää ryhmä, jonka kanssa pelata yhdessä. Myös uudet planeetat, aseet ja kyvyt odottavat löytäjäänsä. Olitpa Destiny-veteraani tai ensikertalainen, Destiny 2 on peli, jota kannattaa kokeilla.

destiny-2

FIFA 18

Julkaisupäivä: 29. syyskuuta 2017

Uusi vuosi, uusi FIFA. Vaikka tänä vuonna FIFA on paljolti sitä mitä siltä odotamme, on useita syitä miksi uutta peliä odotetaan kuin kuuta nousevaa. FIFA 18 on oletettavasti kaunein ja realistisin FIFA-sarjan peli tähän mennessä. Sen hyperrealistiset pelaajat omaavat yksilölliset luonteen piirteet ja pelaavat parasta jalkapalloa eläväisillä stadioneilla. Pelattavuuteen tehdyt pienet muutokset, kuten parantunut pallonkuljetus sekä korvausjärjestelmä, tekevät pelistä entistä miellyttävämmän. Jos FIFA 17 -pelistä tuttu Journey Mode oli mielestäsi nautinnollinen, ilahdut varmasti Alex Hunterin tarinan jatko-osasta FIFA 18:sta.

FIFA18

 

South Park: The Fractured but Whole

Julkaisupäivä: 17. lokakuuta 2017

Muutamien viivästysten jälkeen voimme olla melko varmoja siitä, että South Park: Fractured but Whole näkee päivän valon lokakuussa. Jatko-osa loistavalle South Park: The Stick of Truth tulee olemaan yhtä törkeä ja raaka kuin oletammekin (ja haluammekin) South Park -pelin olevan. Ensimmäisen osan fantasia-asetelma vaihtuu supersankarien innoittamaksi peliksi. Hurtin huumorin ja tyypillisen South Park-hulluuden taustalta löytyy yllättävän hyvä vuoropohjainen RPG. South Park-fanit tulevat nauttimaan tästä pelistä erityisen paljon, mutta muidenkin kannattaa kokeilla kestääkö pää kaikkia pelissä esiintyviä huumorin lajeja.

South Park The Factured but Whole

 

Star Wars Battlefront II

Julkaisupäivä: 17. marraskuuta 2017

Star Wars Battlefront oli pelattavuudeltaan ja grafiikaltaan hyvinkin lupava peli mutta se kärsi sisällönpuutteesta sekä muista ongelmista. Star Wars Battlefront II sen sijaan silittää edeltäjänsä rypyt suoriksi ja antaa kokemuksen, jonka halusimme sen edeltäjän tuovan. Uudet planeetat, yksinpelikampanja ja ilmaiset kausittaiset lisuripaketit takaavat sen, että pelisisältöä on tällä kertaa huomattavasti enemmän. Lisäksi uusi luokkajärjestelmä, paremmat aseet ja uudet ajoneuvot antavat paljon uutta, millä leikkiä. Tarjoaako Star Wars Battlefront II sen, mitä se lupaa, jää nähtäväksi. Ei kuitenkaan ole epäilystäkään siitä, etteikö sitä kannattaisi kokeilla heti marraskuussa.

Star Wars Battlefront 2

 

Assassin’s Creed Origins

Julkaisupäivä: 27. marraskuuta 2017

Listan viimeisenä on peli, josta monet pelaajat eivät jaksa enää innostua entiseen tapaan. Assassin’s Creed -pelisarja on osittain kärsinyt sen vuosittaisesta julkaisuaikataulusta, ja monet ovatkin menettäneet kiinnostuksensa sarjaan. Nyt, kahden vuoden tauon jälkeen, kiinnostus on kuitenkin palaamassa. E3-messuilla pelistä näytettiin upeaa ja raikasta materiaalia. Assassin’s Creed Origins esittelee uusia toimintoja, kuten etsivän kotkan (scouting eagle), taitopuun (skill-tree), uuden etsintäjärjestelmän ja taistelumekanismin. Nämä uutuudet yhdistettynä kiehtovaan Egyptiin ovat jälleen kerran nostaneet kiinnostustamme Assassin’s Creediä kohtaan.

assassins-creed-origins

 

Yhteistyössä: Startselect