Joleen Diaz on 43-vuotias perheenäiti Kaliforniasta ja hänet on sosiaalisessa mediassa kruunattu ”maailman kuumimmaksi äidiksi”.

Joleenin tytär on 19-vuotias ja ihmiset luulevat jatkuvasti kaksikkoa sisaruksiksi.

Joleen on ammatiltaan ala-asteen opettaja ja hän ei omien sanojensa mukaan välitä siitä, että ihmiset luulevat tytärtä ja äitiä sisaruksiksi. Joleen sai Melanin erittäin nuorena, jonka vuoksi ei olisi mahdotonta että he ovat sisaruksia. Ihmiset ovat alusta alkaen luulleet äitiä ja tytärtä sisaruksiksi, jonka vuoksi molemmat ovat tottuneet sekaannuksiin. 43-vuotias Joleen kertoo nuoren ulkonäkönsä salaisuuden piilevän siinä, että hän pitää hyvää huolta ihostaan.

”Pidän todella tarkkaa huolta ihostani, pesen kasvoni päivittäin aamuisin ja iltaisin ennen nukkumaanmenoa”, Joleen kertoo haastattelussa ja jatkaa:

”Aloin pitämään huolta ihostani jo todella nuorena, noin 12-13-vuotiaana. Äidilläni oli tapana käyttää ihovoiteita ja minä kokeilin niitä salaa. Kaikista dramaattisimmat muutokset iholleni on tarjonnut trenoiini. Suurin osa tuntee saman aineen nimellä Retin-A. Olen käyttänyt sitä noin puolentoista vuoden ajan ja ihoni vain muuttuu paremmaksi ja paremmaksi.” 

”Hyvässä kunnossa oleva iho antaa minulle itseluottamusta jopa päivinä milloin en ole parhaimmillani”, Diaz lisäsi. 

Tällä hetkellä sinkkuna oleva äiti kertoo ohjeistaneensa tytärtään pitämään huolta ihostaan jo 12-vuotiaasta lähtien. 

Ihonhoito on kuitenkin vain osa Joleenin nuoren ulkonäön salaisuutta. Hän treenaa aktiivisesti, syö terveellisesti, nukkuu pitkiä yöunia ja yrittää pysyä mahdollisimman huolettomana päivästä toiseen. 

”Olen melko rauhallinen ja pyrin olemaan huolehtimatta menneistä tai tulevaisuudesta”, äiti kertoo ja jatkaa:

”Elän melko yksinkertaista elämää ja olen tyytyväinen siihen mitä minulla on.”

Joleenin ja Meilanin kuvat ovat tällä hetkellä kuumaa tavaraa. En sinänsä ihmettele miksi, sillä molemmat näyttävät tyrmistyttävän upeilta!