Ainakin kahdeksan ihmistä on loukkaantunut norjalaisen Norwegian Escape -risteilyaluksen kyydissä.

New Yorkista liikkeelle lähtenyt alus kohtasi voimakkaita tuulia, jotka vastasivat pahimmillaan 3. kategorian hurrikaania. Floridaan rantautuneen aluksen oli tarkoitus olla Bahamalla keskiviikkoon mennessä. Voimakas tuuli sai korkean laivan kallistumaan ja aiheuttamaan kaaoksen sisätiloissa olleiden matkustajien keskuudessa.

”Sattui muutama vakava loukkaantuminen, mutta uhrit saivat välitöntä ensiapua laivassa toimineelta sairaalahenkilökunnalta”, Norwegian Escape kertoo.

Ainakin kahdeksan ihmistä on kuljetettu sairaalaan ja kaikki heistä ovat nyt päässeet takaisin kotiin, ABC New uutisoi.

Myrsky nosti tuulennopeuden pahimmillaan yli 185 km/h.

Samantha Foster makasi hyttinsä sängyssä ja katsoi elokuvaa, kun karmiva tapaus sattui. Yhtäkkiä laiva alkoi kallistua voimakkaasti ja Foster herätti siskonsa, joka nukkui samassa hytissä hänen kanssaan.

”Tilanne oli aluksi epämukava… Sitten aloin panikoimaan… Tavarat lensivät hyllyiltä ja menivät rikki”, Foster kertoo ja jatkaa:

”Pidimme kiinni sängyistämme, sillä olisimme muuten pudonneet niistä. Olimme täysin paniikin lamaannuttamia… Tuolloin kuvittelimme että koko laiva kaatuisi, luulin että tulisimme kuolemaan.”

Fosterin eräässä vaiheessa laiva asettui aloilleen, mutta tuntui edelleen epästabiililta.

”Moni ihminen vietti yön nukkuen julkisissa tiloissa. He pitivät mukanaan takkeja, laukkuja ja lapsiaan”, Foster kertoo ja jatkaa:

”Kaikki oli epävarmaa. Se oli kauheaa… Tilanne oli pelottavin, jota olen koskaan kokenut.”

Ihmiset julkaisivat sosiaaliseen mediaan kuvia risteilyaluksen sisätiloista.

Tavarat olivat lentäneet ympäri laivaa ja videolla kuuluu, kuinka ihmiset kirkuvat paniikissa.

Voit katsoa tapauksesta kertovat uutisen alapuolelta: 

Tämä on taatusti karmiva tilanne, sillä laivan sisällä ei voi muuta kuin tuntea itseään avuttomaksi samaan aikaan, kun luonto esittelee voimiaan.

Jaa uutinen Facebookissa, jos olisit ollut kauhuissasi tällaisen tilanteen aikana.