Ystävyksillä ei ollut aavistustakaan, mitä he tulisivat löytämään käytetyn sohvan sisäpuolelta.

Maailma on täynnä pieniä piillotettuja aarteita, joista monia voi löytää esimerkiksi kirpputoreilta tai huutokaupoista. Olemme saaneet lukea lukuisia kertoja henkilöistä, jotka ostivat kirpputoreilta jotain edullista – mutta lopulta tavaran arvo onkin osoittautunut tavattoman suureksi.

Kolme opiskelijaa, Reese, Cally ja Lara jakoivat saman opiskeluasunnon, he olivat ostaneet kirpputorilta vanhan sohvan vuonna 2014, huonekalun hinta oli vain vajaa 20 euroa. Sohva oli kulunut ja ränsistynyt, mutta ystävysten mielestä hinta oli täydellinen, Daily Mail kirjoittaa.

Ystävykset veivät sohvan kotiin ja huomasivat nopeasti että käsinojassa oli jotain erikoista.

Ystävykset katsoivat elokuvaa ja yksi heistä huomasi että käsinoja tuntui oudolta. Tämän vuoksi he päättivät avata sohvan ja katsoa mitä sen sisäpuolella oli.

Kukaan ystävistä ei osannut odottaa mitä sohvan sisältä löytyisi. Käsinojan alla oli kirjekuori, jonka sisällä oli 700 dollaria eli noin 600 euroa!

Opiskelijat uskoivat että sohvan sisältä voisi löytyä lisää aarteita, joten he päättivät ottaa asiasta selvää.

Paljonko nuoret löysivät yhteensä? Huimat 34 700 euroa!

Voit varmasti kuvitella, kuinka paljon rahaa 34 tuhatta euroa on nuorille opiskelijoille!

Samalla he huomasivat että yhdessä kirjekuoressa oli osoite, joka johti tuntemattoman henkilön luokse. Opiskelijat ymmärsivät että rahoilla oli oikea omistaja – he halusivat löytää hänet.

Halusivat löytää oikean omistajan

He etsivät naista, jonka nimi oltiin kirjoitettu kirjekuoreen. Jo seuraavana päivänä nainen oltiin löydetty ja opiskelijat päättivät piipahtaa hänen luonaan, paljastaen samalla iloisen uutisen.

Nainen kertoi että hän ja hänen miehensä olivat säästäneet rahoja yli 30 vuoden ajan. Miehen kuoltua nainen ei ollut halunnut nukkua suuressa sängyssä ja hän oli sen sijaan siirtynyt nukkumaan sohvalle.

Vuodet kuluivat, ja lopulta nainen oli unohtanut kokonaan rahat jotka olivat sohvan sisällä. Edes tytär ei tiennyt missä rahat olivat, joten eräänä päivänä tytär päätti myydä vanhan sohvan ja ostaa äidilleen kunnollisen sängyn.

Onneksi kunnolliset opiskelijat ottivat rouvaan yhteyttä ja palauttivat rahat.

Rouva halusi palkita nuoret opiskelijat ja antoi jokaiselle heistä noin 1000 euroa. Voit katsoa ainutlaatuisen tarinan oheiselta videolta!