Öykkärit haukkuvat tyttöystävää huor*ksi – poikaystävä antaa molemmille opetuksen

Älä koskaan häiritse kahden ihmisen välistä soidinmenoa. Tämä on oppi, jonka kaksi häirikköä sai kokea kantapään kautta. Toisaalta voisin myös sanoa tähän väliin, että kyseisen pariskunnan kannattaisi hankkia huone.

Sydneyssä sattunut välikohtaus alkoi, kun kaksi miespuolista henkilöä alkoi ahdistelemaan maassa pussaillutta pariskuntaa. Miehet olivat kysyneet mitä poikaystävä tekee tyttöystävänsä päällä, jonka jälkeen he olivat haukkuneet naista huoraksi. Pariskunta oli viettämässä molempien syntymäpäivää, kun juhlat keskeytyivät ja äityivät nyrkkitappeluksi.

Tyttöystäväänsä puolustanut mies löi molempia häiriköitä kerran. Poliisin saapuessa paikalle poikaystävä pidätettiin ja maassa maannut häirikkö vietiin sairaalaan.

On hieman erikoista, että selvästi itsepuolustuksena lyöty yksi isku johtaa tässä tapauksessa oikeudenkäyntiin. Haluaisin tietää mitä ihmettä poikaystävän olisi pitänyt tehdä ellei puolustaa omaa kumppaniaan?

Samalla videota katsoessa käy ilmi, että kuonoonsa saanut mies oli aikaisemmin aiheuttanut ongelmia ravintolassa iskiessään toista miestä päällä kasvoihin.

Voit katsoa videon alapuolelta.


Saat kympillä 60 euroa pelirahaa ja ilmaiskiekat

Yhdellä 10 € talletuksella saat

  • 60€ pelirahaa
  • 25 ilmaiskierrosta Book of Deadiin
  • Bratislavan kasinomatkan arvonta