Meksikolainen, Riviera Mayan lomakohde teki pariskunnan romanttisesta lomasta todellisen painajaisen.

Brittiläinen turisti pelkäsi kuolevansa, kun hän sairastui ja oksensi verta TUI:n matkalla, The Mirror uutisoi.

Chris Gillian kertoo olleensa romanttisella luksusmatkalla, joka muuttui nopeasti ”kaikista hirveimmäksi lomaksi”, kun hänen tilansa heikkeni ja seuraavat 18 tuntia kuluivat sairaalassa.

36-vuotias, Waltham Crossista, Essexistä kotoisin oleva Chris on yksi sadoista briteistä, jotka aikovat nostaa syytteen TUI:ta vastaan saatuaan syclospora-infektion Meksikon lomakohteissa.

Cyclospora on loisen aiheuttama infektio, joka tarttuu yleensä raaoista hedelmistä ja vihanneksista jotka ovat olleet kosketuksissa ihmisestä peräisin olevan eritteen kanssa, Essex Live uutisoi.

Chris kertoo että hänet kuljetettiin hotellihuoneesta sairaalaan, jossa hän sai suolaliuosta vakavan nestehukan hoitoon.

36-vuotias Chris aikoo nostaa syytteet TUI:ta vastaan

TUI ei ole kommentoinut Chrisin tapausta oikeudellisista syistä, mutta yhtiö kertoo valvovansa hotelleja, joihin se tarjoaa matkoja.

Chris kertoo sairastuneensa viiden tähden El Dorado Sensimar Seasides Suites -nimisessä hotellissa kesäkuussa 2016.

”En ole koskaan tuntenut oloani niin sairaaksi. Se oli karmivaa, kamalin loma ikinä. En toivoisi sitä edes pahimmalle vihamiehelle”, Chris kertoo ja jatkaa:

”Kaiken kukkuraksi TUI on ollut täysin hyödytön. Heillä ei ole asiakaspalvelua eikä heitä kiinnosta pätkääkään, kun olet antanut rahasi. En tule käyttämään enää penniäkään siihen yhtiöön. Jos olisin heidän tavoin tiennyt hotellissa esiintyneestä loisesta en olisi koskaan matkustanut sinne. Olimme aluksi menossa toiseen maahan, mutta he mokasivat buukkauksen ja heidän agenttinsa suostutteli meidät vaihtamaan kohdetta. Se oli elämämme huonoin päätös. En halua että kukaan kokee samaa kuin minä”, Chris kertoo The Mirror -uutisille.

2

Chris oli hotellissa vaimonsa, 31-vuotiaan Marisan kanssa

”Se oli kamalin tunne koskaan. En ole koskaan elämässäni valittanut lomasta, mutta tämä oli karmeaa.”

Chris on insinööriksi kouluttautunut yrittäjä, joka maksoi vaimonsa kanssa matkasta lähes 3000 puntaa eli noin 3400 euroa juhlistaakseen viidennettä hääpäiväänsä.

Chris kertoo viettäneensä puolet lomasta sängyssä

”Odotin rentouttavaa lomamatkaa, jota varten olin säästänyt koko vuoden ajan. Romanttinen loma oli kuitenkin kaikkea muuta kuin sitä. Se oli painajainen ja täysin hukkaan heitettyä rahaa. Olin koko toisen viikon ajan todella sairas.. Menin aamiaiselle, mutta jouduin juoksemaan sen jälkeen välittömästi vessaan, sillä minulla oli todella paha ripuli. Se tuli kuin tyhjästä, sillä mahani oli ollut kunnossa”, Chris kertoo The Mirror -uutisille.

Kuva Chrisistä ennen kuin hän sairastui.
Kuva Chrisistä ennen kuin hän sairastui.

Hän kertoo kärsineensä ”sietämättömistä” vatsakivuista ja yrittänyt istua uima-altaalla viiden vessassa käynnin jälkeen hän huomasi olevansa vakavasti sairas ja niinpä hän meni hotellihuoneeseen.

Chris kertoo oireiden jatkuneen ja hän alkoi oksentaa verta

”Oksennukseni oli kirkkaan punaista – vaimoni tuli paikalle kiljuen ja hän alkoi itkeä, minä makasin maassa lähes tajuttomana. Luulin että tulisin kuolemaan.”

Chrisin vaimo juoksi hotellin aulaan ja pyysi henkilökuntaa soittamaan ambulanssin. Chris vietiin nopeasti sairaalaan, jossa hän sai antibiootteja ja suolaliuosta.

Chrisin mukaan hotellissa haisi aivan viemärille ja henkilökunta tarjoili huonosti kypsennettyä ruokaa.

”Sairaalan kokeilla ei ollut hiusverkkoa eikä myöskään hanskoja. Ruoka oli vain lämmintä, ei koskaan kuumaa.”

4

Lintujen jätöksiä ja vetistä salaattia

Chrisin mukaan salaatista täytyi ravistella pois ylimääräinen vesi ja ulkona ruokailuun tarkoitetut tilat olivat lintujen valtaamat. Lintujen jätöksiä oli kaikkialla.

Chris kertoo päässeensä lopulta sairaalasta reseptilääkkeiden kanssa. Hän meni hotellihuoneeseen, jonka jälkeen hotellivirkailija toi hänelle pullon kuohuvaa.

”En voinut uskoa sitä todeksi. Tämän täytyi olla jonkinlainen vitsi. Alkoholi oli viimeisin asia, jota halusin. Minä tarvitsin vain vettä.”

Chris oli sairas noin kuukauden ajan ja hänen täytyi ottaa sairaslomaa töistä voimakkaan rinta- ja selkäkivun vuoksi.

”TUI on jättänyt räikeästi turistit huomioimatta. Minä todella luulin että mieheni tulisi kuolemaan sairaalassa ja TUI:n asiakaspalvelu on ollut tapauksen jälkeen olematonta”, Marisa kertoo The Mirror -uutisille ja jatkaa:

”Olimme omillamme kun palasimme hotellille. He pelaavat venäläistärulettia ihmishengillä ja tämän on loputtava.”

Pariskunta on nostanut syytteen TUI:n järkyttävän välinpitämättömän toiminnan vuoksi. Toivottavasti he saavat karvaukset ja yrityksen vastuuseen.

Jaa tämä uutinen, jotta ihmiset muistavat olla tarkkoina valitessaan valmiita lomapaketteja.

Lähde: TheMirror.co.uk