Venäläinen ortodoksipappi päätti puhdistaa Tver Oblast -alueen asukkaat synneistä, kuten alkoholin juomisesta ja haureudesta eli esiaviollisesta seksistä. Niinpä pappi hankki itselleen lentokoneen ja kaatoi Tverin kaupungin päälle pyhää vettä puhdistaakseen synnit.

Ortodoksipappi Alexander Goryachev ja kaksi muuta ortodoksikirkon jäsentä nousivat yläilmoihin tehtävään puhdistaa syntisiä kansalaisia. He hankkivat 70 litraa pyhää vettä ja kaksi ikonia, joiden tehtävänä oli vapauttaa ihmiset alkoholi- ja huumeriippuvuudesta sekä esiaviollisesta seksistä. 

Pelastajat nousivat lentokoneella Tverin yläpuolelle, jonka jälkeen lentokoneen ovi avattiin, rukoukset lausuttiin ja pyhä vesi pudotettiin alas kansalaisten päälle. Ei ole aivan selvää miksi pappi oli halunnut juuri 70 litraa pyhää vettä, mutta osa spekuloi numeron liittyvät kristinuskoon ja numero seitsemän merkitykseen. 

”Jokainen sairaus on virus ja virus on demoni. Tämän vuoksi jokainen sairaus on käytännössä henkinen sairaus”, pappi Alexander Goryachev toteaa Tver Newsin haastattelussa. 

”Mikä tässä naurattaa? Sekö että yritämme parantaa ihmisiä? Me yritämme lopettaa alkoholin kulutuksen, huumeiden käytön ja esiaviollisen seksin — onko se huvittavaa?”, Goryachev vastasi, kun häneltä kysyttää ottaisivatko kansalaiset ilmasta käsin tehdyn siunauksen vakavasti. 

”Antaa heidän nauraa, kun me teemme työtämme.”  

 

Toivottavasti Tverin kansalaiset parantuivat ja lopettivat huumeiden tai alkoholinkäytön.

Myöskään sairaudet eivät varmasti ole enää ongelma, kun pyhä pappi on siunannut kaikki taivaalta käsin. :D Voi luoja tätä maailmaa…