Kukaan ei halua herätä keskellä yötä kummalliseen ääneen, joka kuuluu oman kodin sisäpuolelta.

Yleensä se on kuitenkin vain perheen kissa tai koira, joka leikkii keskellä yötä. Toisinaan ääni voi olla merkki uhkaavasta tilanteesta.

1

Brittany Bush ja hänen aviomiehensä olivat heränneet kovaan meluun keskellä yötä, pariskunta luuli että murtovarkaat olivat tunkeutuneet talon sisäpuolelle.

2

Brittanyn perhe elää rauhallisella omakotitaloalueella, jossa murrot olivat äärimmäisen harvinaisia. Siksi kovaääninen räsähdys sai heidät pelästymään.

3

Brittany ja hänen miehensä tutkivat taloa ja huomasivat helpotuksekseen, että murtojälkiä ei näkynyt missään. Kaikki oli hyvin ja he painuivat takaisin pehkuihin. Seuraavana aamuna Britanny käväisi varastossa ja kirkaisi kovaäänisesti.

4

Brittany ei voinut mitään muuta kuin ihmetellä varastoa, joka oli täysin tuhoutunut. Kaikki perheen tavarat olivat kasassa varaston keskellä. Tämä selitti myös mystisen äänen, joka oli kuulunut keskellä yötä.

5

”Avain varaston ovea, jonka jälkeen oikea jalkani vajosi ja vajosi alaspäin”, Brittany kertoo. ”Pidin kiinni varaston ovesta, katsoin alas ja aloin kirkumaan. Huomasin että koko varastomme oli vajonnut alas!”

6

Ei mennyt kauaa, kunnes naapurit saapuivat paikalle ihmettelemään tapahtunutta. Kaikki halusivat tietää, kuinka mystinen kuoppa oli syntynyt.

7

Brittany ja hänen aviomiehensä tutkivat varastoa ja huomasivat romahduksen aiheuttaneen tekijän: varaston alla oli ollut toinen huone! Kyseessä ei ollut siis luonnollisissa olosuhteissa syntynyt vajoama, jota he aluksi epäilivät.

8

Varaston alapuolella olleen huoneen sisällä oli hyllystö, jossa oli tavaraa. Kaikki tavarat olivat peittyneet paksun pölykerroksen alle ja unohdettu vuosiksi. Brittany ja hänen miehensä alkoivat tutkimaan unohdettuja tavaroita tarkemmin.

9

Hyllystön päällä oli monia mielenkiintoisia tavaroita. Pariskunta huomasi ensimmäisenä suuria lasipulloja. Mihin niitä käytettiin? Heillä ei ollut aavistustakaan, niinpä tutkimukset jatkuivat…

10

Brittany huomasi suuria pahvilaatikoita, joissa oli vanhoja asiakirjoja. Pariskunta huomasi, että huoneen betoniseinät olivat aivan homeessa ja rapistuneet.

Kaikki huoneessa olleet tavarat olivat peräisin tuntemattomilta lapsilta ja naiselta. Huoneessa oli paljon lastenleluja, naisten käsilaukku, hiustenkiharrin ja kirje. Nämä eivät kuitenkaan olleet kaikista erikoisimmat tavarat…

11

Eräs kirje oli Brittanyn ja hänen miehensä mielestä kiinnostavin. Kirjeen reunat olivat kuluneet ja värit olivat haalistuneet vuosien saatossa, mutta kokonaisuudessaan kirje oli kuitenkin hyvässä kunnossa. He yrittivät saada selvää kenelle kirje oltiin kirjoitettu.

12

Kirje oltiin osoitettu yritykselle, jonka nimi oli ”Melaleuca: The Wellness Company” – kyseessä on yritys, joka valmistaa asiakkailleen terveystuotteita. Mutta miksi kirje oltiin piilotettu mystiseen huoneeseen?

Pariskunta oli lopulta tutkinut huoneessa olleet tavarat ja kaikki vaikutti olevan kunnossa. Aviomies oli soittanut vakuutusyhtiölle, jonka jälkeen insinööri ja vahinkokartoittaja saapuivat paikalle.

Asiantuntijat epäilivät, että huone oli alunperin suunniteltu pommisuojaksi. He kuitenkin ihmettelivät, miksi huoneen seinät olivat vain muutaman sentin paksuiset.

”Älkää olko ihmeissänne, jos huoneesta löytyy ruumis”, vakuutusyhtiön työntekijät totesivat ja jatkoivat:

”Me toivomme ettei sellaista löydy, mutta jos löytyy niin lopettakaa kaikki siihen paikkaan ja soittakaa poliisille.”

Eräs kummallinen yksityiskohta oli se, että huoneetta ei oltu koskaan rakennettu virallisesti – sen olemassaolo oltiin haluttu pitää salaisuutena.

13

Brittany ja hänen miehensä olivat onnekkaita, kun kukaan ei loukkaantunut. Pelottava tarina on samaan aikaan myös kiehtova. Sana mysteerisestä löydöstä levisi nopeasti ja ihmiset tulivat katsomaan sitä.

14

Pariskunta yrittää nyt selvittää, mihin tarkoitukseen huonetta oli todella käytetty.

15

Jaa tarina Facebookissa, ehkä sinunkin talon alta löytyy salaisuuksia… ;)

Lähde: Boredomtherapy.com