Toisen roska on toisen aarre — nämä taitavat nuorukaiset todistavat väitteen todeksi.

Carwyn Owen, 22 ja Megan olivat jo pitkään halunneet oman talon. Ongelmana oli kuitenkin raha, sillä heille ei ollut vielä kertynyt tarpeeksi pääomaa.

Tämä ei kuitenkaan ollut ongelma, sillä luovilla ihmisillä on aina tapana keksiä tämänkaltaisiin tilanteisiin ratkaisu.

Nuori pariskunta muutti kaksi konttia uskomattoman hienoksi kodiksi vain 5,500 punnalla.

22-vuotias Carwyn Owen ja hänen tyttöystävänsä, Megan, elivät vanhempiensa kanssa ja halusivat epätoivoisesti oman asunnon. Ongelmaksi muodostui tuttu ja yleinen ongelma: mistä saataisiin tarvittava pääoma?

Pariskunta ei kuitenkaan jäänyt toimettomaksi ja tämän seurauksena he keksivät nerokkaan ratkaisun.

Carwyn,  joka on ammatiltaan huonekalujen valmistaja, sai ystävältään lahjaksi kaksi konttia sen jälkeen, kun hän oli valmistanut huonekaluja ystävänsä vaimolle. 

Mies onnistui muuttamaan kaksi konttia asunnoksi, jossa on yksi makuuhuone. Koti on vain väliaikainen ratkaisu ja pariskunta aikoo muuttaa suurempaan asuntoon, kun he ovat saaneet tarpeeksi rahaa kasaan. 

2

Rakentamiseen kului vain 6 kuukautta, jonka jälkeen talo oli valmis. Carwyn teki työstä suurimman osan itse. Hän rakensi muun muassa sängyn, pöydän ja sohvan uuteen kotiinsa.

Carwyn rakensi talon sisäpuolelle suloisia ikkunoita ja lamppuja.

3

Megan löysi internetistä halpoja kodinkoneita. Uuni maksoi 20 puntaa, jääkaappi 9 puntaa ja pesukone vain 30 puntaa.

He saivat jopa kylpyhuoneen sisustettua vain 100 punnalla.

4

Lopputulos on mielestämme huikea! Tietenkin tällaisen kokonaisuuden luomiseen tarvitaan myös taitoa ja ammattimaisia suunnittelutaitoja.

Lähde: wikr.com