Lontoosta kotoisin oleva “Barbie-nukke” Paulina J. Candy on käyttänyt 66 tuhatta puntaa näyttääkseen Barbie-nukelta.

24-vuotias malli kertoo, että osa hänen seksikumppaneistaan maksoi kalliit kosmeettiset toimenpiteet, jotta heidän seksielämänsä olisi parantunut.

Paulina aloitti muodonmuutoksensa jo teininä, sillä hän kävi ensimmäisessä rintojen suurennusleikkauksessa vain 18-vuotiaana, Daily Mail uutisoi.

“Kun olin nuorempi, MTV mainosti Playboy-jaksoja ja minä rakastuin välittömästi Playboy-naisten elämäntyyliin. Mainoksissa olleet naiset näyttivät niin kauniilta ja aloin unelmoida olevani yksi heistä”, Paulina kertoo ja jatkaa:

“Sain tämän seurauksena inspiraatiota tehdä lukuisia muutoksia keholleni. Tämän jälkeen päätin hankkia suuremmat rinnat ja huulet, jotta näyttäisin seksikkäältä ja viettelevältä.”

Paulina ei kuitenkaan lopettanut rintoihin ja huuliin, sillä hän päätti ottaa täytettä myös takapuoleensa.

Paulina maksoi suurimman osan leikkauksista itse, mutta myöntää että osa miehistä halusi että hän ottaa suuremman kuppikoon, jotta seksielämä kohentuisi. Miehet myös kustansivat leikkauksien aiheuttamat kulut.

“Minulla on aina ollut vaikeuksia löytää oikeanlaista kumppania ja seksikäs ulkonäköni vaikeuttaa sitä entisestään”, Paulina valittelee ja lisää:

“Saan paljon huomiota molemmilta sukupuolilta, miehet menevät minusta sekaisin ja muut naiset ovat kateellisia kauniin ulkonäköni vuoksi.”

Mitä mieltä olet Paulinan ulkonäöstä? On suorastaan erikoista, että ihminen voi muuttaa ulkonäköään näin paljon!

Jaa uutinen Facebookissa ja katso mitä mieltä ystäväsi ovat.