Joanne Gallagher, 39, kertoo että hänen Coatbridgessa, Skotlannissa sijaitsevassa kodissaan kummittelee.

Perheenäiti väittää että hänen tyttärensä huoneessa oleva kummitus oli jättänyt seinille tummia kädenjälkiä.

Joanne Gallagher huomasi jäljet, kun hän siivosi lomalla olleen tyttärensä huonetta.

Kuva: Mercury Press
Kuva: Mercury Press

39-vuotias nainen väittää että jäljet ilmestyivät vasta sitten, kun 8-vuotias Aimee oli poissa kotoa.

Äiti kertoo että jäljet ovat peräisin haamulta, joka hirttäytyi ennen kuin Gallagherin perhe muutti sisään.

”Säikähdin toden teolla, koska jäljet vain ilmestyivät seinään”, Joanne kertoo ja jatkaa:

”Huomasin jäljet perjantaina, kun Aimee ei ollut vielä kotona. Jäljet olivat oven takana, jos ne olisivat olleet siinä aikaisemmin, olisin huomannut ne. Aimee oli Lanzarotella isänsä kanssa ja hän palasi vasta seuraavana päivänä.”

Kuva: Mercury Press
Kuva: Mercury Press
Kuva: Mercury Press
Kuva: Mercury Press

”Olen tutkinut taloni historiaa ja ystäväni kertoi että hän tunsi perheen, joka asui talossa ennen kuin muutimme siihen. Ilmeisesti heidän nuorin poikansa – nuori aikuinen – hirttäytyi portaikon alle. Kädenjäljet ovat tummaa pölymäistä ainetta. Ne oli helppo pyyhkiä pois, eikä uusia jälkiä ole ilmestynyt. Ei ole minkäänlaista mahdollisuutta etten olisi huomannut jälkiä aikaisemmin samalla viikolla”, Joanne toteaa.

Kuva: Mercury Press
Kuva: Mercury Press

Joanne kertoo ettei tämä ole ensimmäinen kerta, kun hän on kohdannut talossaan yliluonnollisia ilmiöitä. Talossa on tapahtunut aikaisemminkin kummia.

”Eräänä yönä muutama kuukausi sitten, makasin sängyssäni ja poikani oli tyttöystävänsä luona. Minä nukuin ja kuulin jonkin kuiskaavan, ’Äiti, äiti.’ En ollut kunnolla hereillä, joten ajattelin että se oli oma lapseni. Seuraavaksi tunsin kuinka jokin painoi olkapäätäni. Minä huusin, ’ole kiltti ja lopeta, sinä pelotat minua’ ja sitten se loppui. Ääni oli peräisin lapsesta ja luulin automaattisesti että se oli Aimee, sillä olin puoliksi unessa. Hän on ennenkin herättänyt minut samalla tavalla.

Kerran tyttäreni nukkui makuuhuoneessani ja heräsin siihen, kun hän itki ja kertoi nähneensä naisen oven pielessä. Toisena yönä tyttäreni heräsi ja kertoi nähneensä unessa pienen pojan, jonka nimi oli Ben. Olin ottanut kuvat seinille ilmestyneistä kädenjäljistä ja eräs nainen (ilmeisesti selvännäkijä) kertoi että talossa asuu henki nimeltä Benny.”

Joannen kodissa sattuneet tapaukset kuulostavat todella erikoisilta. En tiedä, löytyykö tapahtumille luonnollista selitystä, mutta on varmaa että jokin on pielessä.

Jaa uutinen Facebookissa, jos olet joskus kokenut yliluonnollisia tilanteita!

Lähde: thesun.co.uk