Poliisi ohjeistaa: pidä huoli ettet osta lapsellesi tällaista puhelimen suojakuorta

Puhelimen suojakuoret suojaavat laitetta iskuilta – tässä tapauksessa ne voivat kuitenkin aiheuttaa vakavan vaaratilanteen.

Poliisi vaatii vanhempia olemaan ostamatta lapsilleen suojakuoria, jotka näyttävät käsiaseelta.

– Lapsi voi joutua ammutuksi jos hän vetää taskustaan aseen näköisen puhelimen.

BeFunky-collage (4)

Maailmassa on tuhansia eri näköisiä ja värisiä suojakuoria. Tämä suojakuori on kuitenkin mennyt liian pitkälle ulkonäkönsä vuoksi.

Suojakuori näyttää käsiaseelta. Jostakin kulmasta katsottuna puhelimen näkee helposti, mutta se voi aiheuttaa vakavan vaaratilanteen, kun poliisin täytyy tehdä nopeita päätöksiä. Kuvittele tilanne, jossa poliisi näkee kuinka henkilö ottaa taskustaan aivan asetta muistuttavan puhelimen. Tässä tilanteessa ei välttämättä voi odottaa ja katsoa onko kyseessä ase vai puhelin.

Poliisi käskee: älkää ostako

Aseilta näyttävät suojakuoret ovat yleistyneet Yhdysvalloissa ja poliisi haluaa varoittaa vanhempia. Lyhyesti sanittuna: älkää ostako kyseistä suojakuorta.

– Mikä on ensimmäinen asia jonka näet? Kuvittele että olet poliisi, joka työskentelee vaarallisella alueella ja yhtäkkiä joku vetää ”aseen” taskustaan. Kuinka toimit? No, saatat ampua jonkin joka vain kaivoi puhelimen taskustaan. Tämä on tradegia, joka odottaa tapahtumistaan, Peabodyn poliisiyksikkö kirjoittaa Facebookissa.

Joku voi tulla ammutuksi

Jopa Kalifornian osavaltiom kaupungin, San Mateon poliisi, varoittaa tästä ilmiöstä. Tämä voi johtaa turhiin hätäpuheluihin, jonka seurauksena poliisi joutuu tekemään turhia toimenpiteitä luullessaan että joku kantaa mukanaan asetta.

Toivottavasti tällaiset suojakuoret eivät rantaudu Suomeen.

Jaa tämä uutinen Facebookissa, jotta ihmiset ymmärtävät olla leikkimättä julkisilla paikoilla aseiden näköisten lelujen kanssa.

Lähde: Newsner.com


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.