23-vuotias mies on tehnyt rikosilmoituksen entisestä pomostaan, joka firman bileissä työnsi ”vitsillä” alaisensa pään kiehuvan keiton sekaan. Seuraukset eivät olleet kuitenkaan kovin vitsikkäät, sillä 23-vuotias mies sai kasvoihinsa vakavia palovammoja, joiden paranemiseen kului useita kuukausia.

Tapaus sattui firman juhlissa, joulukuun 20. päivä 2015, mutta asia tuli julki vasta viime viikolla, kun tilanteesta kuvatut videot julkaistiin nettiin. Toisella videolla ryhmä ihmisiä istuu japanilaisessa ravintolassa. Keskellä pöytää on kiehuvaa keittoa, jossa liha ja kasvikset kypsennettiin. Yhtäkkiä pomo ottaa alaisensa niskasta kiinni ja työntää hänen naamansa kiehuvaan keittoon. Pomo pitää alaisensa päätä keiton seassa muutaman sekunnin ajan, kunnes alainen onnistuu rimpuilemaan itsensä vapaaksi.

Uhri oli japanilaisen viihdetoimiston työntekijä ja tekijä oli viihdetoimiston hallituksen puheenjohtaja, japanilainen sanomalehti, Shukan Shincho kirjoittaa. Viime viikolla levinneiden videoklippien ansiosta, 23-vuotias uhri ja hänen asianajajansa ovat tehneet tapauksesta rikosilmoituksen.

YouTube
YouTube

En epäselvää, miksi entinen työntekijä ei tehnyt rikosilmoitusta välittömästi – erityisesti siksi että hän kertoo saaneensa traumoja julmasta pilasta.

”Kun näen kuuman keiton, se muistuttaa minua tapahtuneesta ja on kivuliasta”, mies kertoi toimittajille ja lisäsi toivovansa että hänen ex-pomonsa laitetaan tapahtuneesta vastuuseen.

Taiwanilainen nettisivusto, Apple Daily, paljasti järkyttäviä yksityiskohtia 2015 sattuneesta tapauksesta. Nettisivun mukaan viihdetoimiston pomo oli upottanut miehen pään kiehuvaan veteen vielä toisenkin kerran. Pomo oli ilmeisesti ollut pettynyt paikalla olleiden ihmisten reaktioon ja sanonut uhrille: ”täällä on asiakkaita, tee tästä hauskaa”, ennen kuin hän upotti hänen päänsä uudestaan kiehuvaan veteen. Tällä kertaa pomo piti työntekijän päätä kauemmin kattilassa, jonka seurauksena uhri rimpuili irti ja kaatoi kattilan samalla.

YouTube
YouTube

Muut paikalla olleet kollegat ja silminnäkijät nauroivat vieressä sen sijaan että he olisivat auttaneet uhria. Tapauksen jälkeen, yksi paikalla olleista miehistä jatkoi ruoanlaittoa tavalliseen tapaan samassa kattilassa.

Paikalla olleet ihmiset nauroivat ja kannustivat pomoa sen sijaan että he olisivat tuominneet hänen tekonsa.

Pomo on kommentoinut tapauksen olleen vain ”hauska pila”, mutta videota katsoessa on helppo todeta että temppu on kaukana pilasta. Kyseessä on törkeä pahoinpitely, josta pomo täytyy saada vastuuseen ettei hän jatka toimintaansa muiden ihmisten kanssa.

En voi muuta kuin toivoa että tämä pomo saa tekosistaan kunnollisen rangaistuksen.

Silmä silmästä voisi toimia hyvänä opetuksena – jaa uutinen, jos olet samaa mieltä kanssani!

Lähde: odditycentral.com