Tungphoto / Shutterstock.com

Saksa ja Brasilia kohtasivat vuoden 2014 MM-jalkapallon ensimmäisessä välieräottelussa.

Ottelu alkoi kiivaalla Brasilian painostuksella, mutta hiljalleen Saksa alkoi ottaa otetta. Noin 10 minuuttia oli ottelua pelattu, kunnes Saksa onnistui tekemään ensimmäisen maalinsa.

Saksan toinen maali syntyi, kun peliä oli pelattu noin 20 minuuttia. Tämän jälkeen maaleja syntyi lähes jokaisesta Saksan hyökkäyksestä aina siihen saakka, kunnes peliä oli pelattu noin 29 minuuttia, jolloin Saksa siirtyi 0-5 johtoon.

Brasilian peli oli kerrassaan ala-arvoista ensimmäisen viiden minuutin jälkeen. 0-5 lukemat olivat hyvin monelle brasilialaiselle viimeinen tikki ja murtuneita kannattajia alkoi valua pois stadionilta.

Toisessa erässä Brasilia ryhdistäytyi hieman ja sai luotua tilanteita. Pienen suvannon jälkeen Saksa hiljensi Brasilian tekemällä kaksi maalia Brasilian verkkoon. Pienen pieni ilonripe siunautui Brasilialle, kun se sai tehtyä yhden maalin aivan ottelun lopussa. Loppulukemat Saksalle 1-7.

Keskiviikkona 9.7. pelataan toinen välieräottelu, jossa kohtaavat Hollanti ja Argentiina. Ottelun voittaja kohtaa sunnuntaina 13.7. pelattavassa finaalissa Saksan. Pronssiottelu pelataan lauantaina 12.7. jossa toinen joukkue on ainakin Brasilia.