shutterstock_189338930

Hetki sitten päättyneessä jalkapallon MM-kisojen finaalissa Saksa voitti Argentiinan jatkoajalla lukemin 1-0.

Ensimmäisessä erässä ei maaleja nähty. Paikkoja oli molemmilla joukkueilla, mutta nahkakuula ei kummankaan pään verkkoihin päätynyt. Dramatiikkaa toki oli, kun Saksan pelaaja Christoph Kramer sai kovan iskun päähänsä ja hänet talutettiin kentältä pois.

Toisen erän alku oli melkoista Argentinan hallintaa, mutta Saksalaisella varmuudella maalit jäi kuitenkin tulematta ja Saksa pääsi takaisin peliin mukaan. Tunnelma finaalissa tuntui olevan myös yleisössä hyvä, koska noin 82 minuutin kohdalla kentällä juoksenteli viuhahtaja.

Toisessa erässä ei molempien joukkueiden hyvistä yrityksistä huolimatta nähty yhtään maalia. Jatkoajan ensimmäinen osio oli myös maaliton.

Ottelun ratkaisua saatiin odottaa jatkoajan toisen osion puoleen väliin, kunnes Saksa sai tehtyä maalin ja sinetöi osumalla itselleen jalkapallon maailmanmestaruuden!