Sisäkkö putoaa 7 kerroksesta – mielipuolinen työnantaja katsoo vierestä ja kuvaa tilanteen videolle

Sisäkköä kuvanneen naisen toiminta on saanut koko netin kiehumaan.

Nainen on joutunut vankilaan kuvattuaan sisäkköään, joka putosi 7 kerroksen parvekkeelta yrittäessään paeta asunnostaan Kuwaitissa.

Hirvittävällä kuvamateriaalilla näkyy, kuinka etiopiasta kotoisin oleva sisäkkö pyytää itku kurkussa apua roikkuen samalla ikkunanpielessä kiinni, kunnes hän putoaa lopulta maahan.

Sisäkkö selvisi tilanteesta kuin ihmeen kaupalla – hän mursi vain kätensä ja sai muita lieviä vammoja.

Videon kuvannut nainen, joka sanoi ”senkin hullu, tule takaisin”, istuu tällä hetkellä vankilassa 20 kuukauden tuomiota.

BeFunky-collage

Nainen tuomittiin maaliskuussa 2017, sillä hän oli rikkonut lakia ”kuvatessaan sisäkköä ilman hänen hyväksyntäänsä ja julkaistessaan videon ilman lupaa.”

Stepfeed -sivuston mukaan, syytetty oli kuvannut videota siksi ettei häntä syytettäisi etiopilaisnaisen vahingoittamisesta.

Kauhuissaan ollut sisäkkö huusi ”pidä minua, pidä minua”, juuri ennen kuin hän putosi metallisen kontin päälle, joka ilmeisesti pehmensi osumaa.

Nainen ei ollut reagoinut avunhuutoihin, sen sijaan hän jatkoi kuvaamista.

Myöhemmin, pelastustyöntekijät saapuivat paikalle ja kuljettivat sisäkön sairaalaan. Naisen käsi oli murtunut ja hänen korvansa ja nenänsä vuotivat verta.

Nainen

Syytä sille miksi sisäkkö roikkui ikkunanpielessä ei vielä tuolloin tiedetty.

Öljymaa, Kuwait, on yli 600 000 sisäkön kotimaa, suurin osa heistä on aasialaisia. Poliisi saa sisäköiltä usein ilmoituksia työnantajiensa väkivaltaisuudesta, palkkojen maksamatta jättämisestä ja kaltoinkohtelusta.

Tällaista toimintaa on vaikea käsittää… Onneksi hirviö jäi kiinni ja joutui linnaan.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.