Tällä hurjalla videolla valkohai murtautuu sukeltajan häkkiin ja aiheuttaa paniikin. Meksikon rannikon edustalla sattunut tilanne järkytti monia, mutta onneksi sukeltaja selvisi tilanteesta ehjin nahoin.

Valkohait ovat valtameriemme kuninkaita, jonka vuoksi ihmisen tulee olla tarkkana, kun hän astuu näiden majesteettisten eläinten luonnolliseen elinympäristöön.

Meksikossa ollut sukeltaja sai kokea läheltä piti -tilanteen

Meksikon edustalla sukeltamassa ollut turisti ei tiennyt, että valkohai pystyisi halutessaan murtautumaan häkin sisään. Turisteille suunnatussa palvelussa haita syötettiin laivan kannelta, jotta ne uskaltautuisivat lähemmäksi häkkejä.

Yksi haista hyökkäsi syötin kimppuun niin raivokkaasti että se ajautui samalla häkin kaltereiden väliin ja pärski itsensä aina sisään asti. Tämän jälkeen haihäkki muistutti hetken aikaa poreallasta, kunnes hai pääsi ulos.

Sukeltaja selvisi naarmuitta

Videota katsoessa tuntuu siltä kuin pahin olisi jo tapahtunut, mutta sukeltaja nousee hetken kuluttua häkin sisältä ilman naarmuakaan. Tässä tapauksessa voisi sanoa, että hän pääsi katsomaan kuolemaa silmästä silmään ja selvisi.

Jaa video, jos luulet että olisit kuollut shokkiin etkä hain puremaan.