cover

 

Huippusuositusta tee se itse -fb-sivusta kasvoi uusi verkkosivusto

Lyhyessä ajassa yli 150 000 tykkääjän sivuksi kasvaneelle Tee se itse -Facebook-sivulle on lanseeraattu oma verkkosivusto Diy.fi. Facebook-yhteisön ja verkkosivuston taustalla on uudenlainen kiinteistönvälitysliike Bo LKV sekä verkkomedioiden rakentamiseen erikoistunut Klik Klik Oy.

Diy.fi tarjoaa vinkkejä ja ideoita omille projekteille sekä mahdollistaa onnistumisen elämysten jakamisen muille yhteisön jäsenille. Käyttäjät voivat ladata kuvia omista luomuksistaan, selata muiden kuvia sekä tykätä ja kommentoida niitä. Diy lyhenne tulee englannin kielen sanoista Do It Yourself.

Tee se itse -niminen Facebook-yhteisö on ylivoimaisesti suosituin kyseisen aihepiirin sosiaalisen median ryhmä Suomessa ja sen jäsenet ovat olleet alusta asti erittäin aktiivisia.

diy_fb_profile

Diy.fi:n kehittämisestä vastaa kuusihenkinen tiimi, johon kuuluu muun muassa Telkku.comin perustaja Anssi Kiviranta sekä suosittuja tee se itse -bloggaajia. Sivuston taustalla oleva Bo LKV on uudenlainen kiinteistönvälitystoimisto, joka haluaa olla asiakkaidensa arjessa läsnä myös silloin, kun ei olla myymässä tai ostamassa asuntoa. Bo LKV palvelee 30 kiinteistönvälityksen ammattilaisen voimin Helsingissä ja Turussa. Yritys on avaamassa toimistoa myös Tampereelle ensi vuoden aikana.

Diy.fi-sivuston teknisenä toteuttajana on toiminut Klik Klik, joka vastaa myös Diy.fi:n kaupallistamisesta sekä mediamyynnistä.

-Perinteisen displaymainonnan lisäksi Diy.fi -sivustolla on mahdollista toteuttaa luovia ja laajoja natiivimainonnan kampanjoita. Monilla asumiseen liittyvillä mainostajille on runsaasti mielenkiintoisia tee se itse -ideoita ja vinkkejä, joissa heidän tuotteitaan voi käyttää. Tällaisten niksien tuominen Diy.fi-sivustolle tarjoaa erinomaisen kanavan relevantin kohderyhmän tavoittamiseen, kertoo Klik Klikin mediamyynnistä vastaava Jerry Lindholm.