Suomalaiskirurgi ottaa sykähdyttäviä kuvia leikkaussaleissa – nämä iskevät kirjaimellisesti suoraan sydämeen

Suomalaiskirurgi ottaa koskettavia kuvia leikkaussaleista ja haluaa murtaa sydänleikkauksiin liittyviä ennakkoluuloja.

Jan Kiss syntyi Slovakiassa 1980, jossa hän aloitti lääketieteen opinnot. Jan päätti tämän jälkeen jatkaa opiskelua Suomessa, mutta hän viimeisteli opintonsa Espanjassa. Jan erikoistui sydänkirurgiksi Saksassa ja palasi tämän jälkeen kotiinsa, Suomeen.

Kirurgisten toimenpiteiden yhteydessä, Jan harrastaa valokuvausta ja ottaa upeita otoksia muun muassa Suomen luonnosta ja leikkaussaleista. Jan osti ensimmäisen ”oikean” kameransa vuonna 2009, jonka jälkeen hän jäi koukkuun valokuvaukseen. Mies kertoo käyttäneensä useita tunteja valokuvauskirjojen ja videoiden parissa, sekä katsellen muiden valokuvaajien teoksia.

Sydänkirurgina toimiva Jan haluaa herättää tunteita ja muuttaa sydänkirurgiaan liittyviä pelkoja ja mielikuvia. Leikkaussaleista otetut kuvat ovat mustavalkoisia.

Jankissart.com

Koskettavia valokuvia elämän kriittisimmistä ja tärkeimmistä hetkistä

Yli 10 vuoden ajan sydänkirurgina työskennellyt Jan haluaa murtaa ihmisten ajatukset siitä, että kirurgiset toimenpiteet ovat brutaaleja ja rumia.

”Olen usein ollut hämmästynyt siitä, kuinka visuaalisesti kauniita ja tunteikkaita sydänleikkaukset ovat”, Jan kertoo nettisivuillaan ja jatkaa:

”Suurimmalla osalla ihmisistä ei ole koskaan mahdollisuutta päästä katsomaan leikkausta paikan päältä, joten ajattelin jakaa pienen vilauksen omasta arjestani tinkimättä potilaideni tai henkilökunnan yksityisyydestä.”

Oheisessa kuvassa vauvalle tehdään sydämensiirtoa:

Jankissart.com

Tutustu Jan Kissin valokuviin tarkemmin osoitteessa: jankissart.com

Ps. nettisivuilta löytyy myös todella upeita luontokuvia! 🙂


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.