Suomalaismiehellä oli vain 91 senttiä jäljellä – katso kun hän voittaa 19 tuhatta euroa 60 sentin panoksella

Joillakin käy mahdottoman hyvä tuuri. Siitä on tietoinen myös anonyyminä pysyttelevä suomalaismies, joka voitti Rizkin nettikasinolta 19 tuhatta euroa, kun hänen pelitilillään oli rahaa jäljellä vain 91 senttiä.

Yggdrasilin kehittelemää ”Holmes And The Stolen Stones” -kolikkopeliä pelannut suomalainen oli jo varmasti menettänyt toivonsa, kun hänen 50 euron talletuksestaan oli jäljellä vain 91 senttiä.

Onni potkaisi toiseksi viimeisellä pyöräytyksellä ja suomalaismies pääsi bonuspeliin

Suomalaispelaajan tilillä oli vain 91 senttiä jäljellä, kun hän pääsi Holmes And The Stolen Stonesin bonuspeliin, jossa on mahdollisuus voittaa jopa kymmeniä tuhansia euroja. 60 sentin panoksella pelattaessa ei uskoisi että näin suuret voitot ovat edes mahdollisia, upeita tarinoita kuitenkin syntyy aika ajoin.

Tällä kertaa onni kuitenkin potkaisi ja ilmaiskierrokset toivat huiman jättipotin.

Avaa pelitili, talleta vaikkapa 30 euroa ja kokeile onneasi.

Koen että muutaman kympin tallettaminen yhdessä kavereiden kanssa on hauskaa ajanvietettä. Nyt sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus lunastaa Rizkin tervetuliaisbonus rekisteröitymällä ja tallettamalla rahaa.

Talleta esimerkiksi 30 euroa ja saat 200% talletusbonuksen (100 euroon asti) eli 90 euroa pelirahaa.

Ei lainkaan hassumpi diili, kun ottaa huomioon että pääset lisäksi pyöräyttämään Wheel of Rizkiä, jossa on mahdollisuus voittaa ilmaispyöräytyksiä ja riihikuivaa rahaa sekä lunastamaan 50 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta.

Katso oheiselta videolta, kun voitto napsahtaa suomalaismiehelle:

Kokeile onneasi: rekisteröidy tästä linkistä ja talleta 30 euroa.

Saat hieman jännitystä elämääsi ja voit hyvällä tuurilla voittaa muutaman satasen tai jopa tonnin, kuten tämä kaveri.