Tällä naisella on valtava ”puska” – tästä syystä yli 90 ihmistä seuraa häntä sosiaalisessa mediassa

Kukaan ei ole aikaisemmin nähnyt näin massiivisia kulmakarvoja.

Venäjältä kotoisin oleva Anzhelika Protodyakonova on nuori bloggaaja, joka on kerännyt suosionsa valtavien kulmiensa avulla.

7 vuotta sitten, Anzhelika Protodyakonova oli bussimatkalla, kun hän huomasi matkustajan joka ei voinut olla tuijottamatta hänen suuria kulmakarvojaan. Anzhelika päätti ottaa itsestään valokuvan ja ladata sen sosiaaliseen mediaan. Häntä alettiin pian kutsua ”Bushy Angie” -nimellä ja suosio kasvoi valtavan nopeasti. Tänä päivänä Anzhelika pystyy elättämään itsensä suurten kulmakarvojensa avulla.

1

Suosio räjähti

Anzhelika Protodyakonovan kuva levisi lopulta Venäjältä muihinkin maihin ja naisen suosio kasvoi ja kasvoi. Hän alkoi ohjeistamaan ihmisiä, kuinka he voisivat hankkia samankaltaiset kulmakarvat. ”Angie” kasvatti kulmakarvojaan entisestään ja hän alkoi saada kutsuja tv-ohjelmiin.

Naisesta oli tullut superjulkkis pelkkien kulmakarvojensa ansiosta.

2

Rovion Angry Birds mainittu

Anzhelika Protodyakonovan suuria kulmakarvoja on verrattu Rovion Angry Birdseihin. Joidenkin lähteiden mukaan Angie on saanut inspiraationsa suomalaisten 7 vuotta sitten tekemästä hittipelistä.

Angiella on tällä hetkellä yli 90 tuhatta Instagram-seuraajaa ja hän pystyy elättämään itsensä sosiaalisen median julkaisuilla.

3

Angien tarina osoittaa että kaikenlaiset tilanteet on mahdollista kääntää omaksi edukseen!

Mitä mieltä olet Angien kulmakarvoista? Jaa juttu ystävälle, joka voisi kokeilla samaa! 


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.