Jos erikoiset fetissit ovat mielestäsi mielenkiintoisia niin suosittelen lukemaan oheisen jutun naisesta, joka tienaa huikeita summia näyttelemällä jättiläistä.

Jesse Switch on suosittu OnlyFans-sisällön luoja, mutta itse sisältö vaikuttaisi olevan sieltä epätavallisimmasta päästä verrattuna kollegoihin. Kanadalaissyntyinen nainen kuvaa usein todella matalasta kulmasta, yleensä niin että kamera on asetettu lattialle. Kännykän kamera on suunnattu ylöspäin, joka saa hänet näyttämään jättiläiseltä.

Erikoinen kuvakulma onkin Jessen salaisuus, sillä hän esiintyy videoissa ja kuvissa jättiläisenä.

Jesse pyrkii aktiivisesti tyydyttämään seuraajiensa mielikuvituksen tuotteet tekemällä itsestään mahdollisimman isokokoisen näköisen. Videoissa on usein myös pieniä mieshahmoja, joita Jesse myöhemmin syö tai murskaa.

Ennen jättiläisen näyttelemistä, Jesse oli töissä varastossa. Hän lopetti varastotyöt, joissa hän joutui paiskimaan 12 tunnin vuoroja.

Kannattiko päätös? No kyllä kannatta, sillä Jesse tienaa nykyään 38 tuhatta puntaa kuukaudessa.

Jessellä on nykyään 216 tuhatta seuraajaa Instagramissa ja ihmiset pitävät hänen humoristisesta ja seksikkäästä olemuksestaan. OnlyFans käytännössä räjäytti pankin, kun Jesse pääsi antamaan erikoisia fantasioita omaaville miehille juuri sitä mitä he haluavat.

“Näyttelen faneilleni jättiläisen roolissa. Olen kiinnostunut mistä jättiläisfantasia oikein saa alkunsa ja yleensä kyse on täydellisestä antautumisesta”, Jesse kertoo ja jatkaa:

“Miehet pitävät jännityksestä, joka tulee siitä että näytän valtavalta ja he pieniltä. Miesten epävarmuus siitä mitä teen seuraavaksi kiihottaa heitä. Osa ihmisistä syttyy, kun murskaan ja syön heidätm, jolloin olen saavuttanut ultimaattisen vallan.”

Aika uskomatonta, että tällaisia palveluita tarjoamalla tienaa 38 tuhatta puntaa kuukaudessa! Jaa juttu Facebookissa.